Γουνδουλάκης: «Θα ανταπεξέλθουμε στα δύσκολα» (vid)

Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων», Φανούρης Γουνδουλάκης μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά και την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα

Ο αρχηγός των «κυανέρυθρων», Φανούρης Γουνδουλάκης μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, αλλά και την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα

Για τον κρίσιμο αγώνα με τον ΟΦΗ:
“Σίγουρα, από εδώ και πέρα, όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι όταν ήρθε ο κύριος Μάντζιος ξεκινήσαμε καλά, πήραμε κάποια σημαντικά παιχνίδια. Στα τελευταία ματς όμως δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που θα θέλαμε. Όλα τα παιχνίδια είναι κρίσιμα, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουμε σε αυτή τη δυσκολία”.

Για την δύσκολη κατάσταση στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας:
“Το σημαντικό είναι να κοιτάζεις τη δική σου ομάδα. Η τύχη είναι στα χέρια μας. Πρέπει να παίξουμε καλά, να κερδίσουμε και δεν χρειάζεται να κοιτάζουμε τις ομάδες που βρίσκονται πίσω μας. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, γνωρίζουμε ότι είναι κρίσιμα τα παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και στα δύσκολα θα ανταπεξέλθουμε παίρνοντας τους βαθμούς και τις νίκες που χρειαζόμαστε”.

Για το δυνατό σημείο του ΟΦΗ: “Ο ΟΦΗ κάνει μια εξαιρετική χρονιά. Είναι μια καλή ομάδα, αλλά έχουμε δει στο πρωτάθλημα ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Προετοιμαζόμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη”.

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες: “Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Δημιουργούμε φάσεις, όμως δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Από τη στιγμή που δημιουργούμε, πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα σκοράρουμε”.

Για αν είναι ικανοποιημένος μόνο με τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ: “Σε κάθε ματς πάντα παίζεις για τη νίκη. Εξαρτάται και από το παιχνίδι, το πως θα κυλήσει. Στόχος μας είναι η νίκη, αλλά και η ισοπαλία μπορεί να είναι καλό αποτέλεσμα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.