Διαζύγιο ζητά η σύζυγος του 52χρονου που ασέλγησε σε μαθήτρια


Αποστάσεις από τον 52χρονο που προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε βάρος 10χρονης μαθήτριας επιχειρεί να κρατήσει η σύζυγος του και μητέρα της κόρης του.

Σε γραπτή δήλωση που φέρει την υπογραφή του δικηγόρου της, Στυλιανού Μόμιτσα, εκφράζεται οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμός για τις πράξεις που του καταλογίζονται και έχει ήδη αποδεχτεί, και η γυναίκα “δηλώνει συγκλονισμένη για τις πράξεις του δράστη οι οποίες εξέθεσαν την ίδια και την ανήλικη κόρη της στο Πανελλήνιο”.

Μάλιστα, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:” Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του. Έμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης της στην ίδια”. 

Ο δικηγόρος, μεταξύ άλλων επισημαίνει: 

“Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10 ετών τέκνο τους, το οποίο μαζί με την μάνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο”.

Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής: 

“Σχετικά με την υπόθεση της αποπλάνησης ανηλίκων η οποία συγκλονίζει αυτές τις ημέρες την κοινή γνώμη και ως πληρεξούσιος δικηγόρος της εν διαστάσει συζύγου του δράστη, θα θέλαμε να δηλώσουμε την οργή, αγανάκτηση και αποτροπιασμό μας για τις πράξεις που του καταλογίζονται και έχει ήδη αποδεχτεί. Η εν διαστάσει σύζυγος του δηλώνει συγκλονισμένη για τις πράξεις του δράστη οι οποίες εξέθεσαν την ίδια και την ανήλικη κόρη της στο Πανελλήνιο. Δεν πρέπει ωστόσο να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η απαξία των πράξεων του δράστη δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να συνεχίσει να έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονταν στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον και αποτελούν την εν διαστάσει σύζυγό του και το μόλις 10 ετών τέκνο τους, το οποίο μαζί με την μάνα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και παρακολουθείται ήδη από παιδοψυχολόγο. Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη τον έχει ήδη αποκηρύξει και δεν θέλει ούτε επιθυμεί να έχει οποιαδήποτε σχέση με το άτομό του και την πορεία της υπόθεσής του. Έμπρακτη απόδειξη αυτού αποτελεί και η επιθυμία της να κινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου και ανάθεσης της επιμέλειας της δεκάχρονης κόρης της στην ίδια. Αυτή εξάλλου είναι και αποτελεί το μόνο και κύριο μέλημά της καθώς θα πρέπει να φροντίσει για την αποκατάσταση της ψυχολογικής της ισορροπίας, η οποία έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από τις πράξεις του ίδιου της του «πατέρα», καθώς και να της διασφαλίσει ένα μέλλον αδιατάρακτο, χωρίς κοινωνικούς στιγματισμούς για πράξεις για τις οποίες δεν έχει και δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη.

Ο Πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας

Μόμιτσας Στυλιανός”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.