Η πιο κρίσιμη ώρα.

Το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση Μετόχων στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου αναμένεται να αποφασιστεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ και η τιμή μετοχής.

Το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη Γενική Συνέλευση Μετόχων στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου αναμένεται να αποφασιστεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ και η τιμή μετοχής. Το πρόσφατο Διοικητικό συμβούλιο πρότεινε τιμή 0,33 ευρώ ανά μετοχή, ενώ οι Ανδρέας Βγενόπουλος, Θανάσης Γιαννακόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης αναμένεται να δώσουν το παρών στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση και η πλευρά Βαρδινογιάννη πιθανότατα θα εκπροσωπηθεί από πληρεξούσιο δικηγόρο.

Στόχος των Πρασίνων να συγκεντρωθούν άμεσα τουλάχιστον τα 8 εκ. ευρώ που είναι απαραίτητα για να αποπληρωθούν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το περασμένο έτος.

Η ΟΥΕΦΑ έχει δώσει τελεσίγραφο στους Πράσινους για να τακτοποιήσουν τις οικονομικές εκκρεμότητες μέχρι και την 31η Μαρτίου, ενώ έχει τιμωρήσει το Τριφύλλι με ποινή ευρωπαϊκού αποκλεισμού ενός έτους με αναστολή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.