Ο «βάζελος» Ανδρεόπουλος κόντρα στον …Παναθηναϊκό

Σύρος αποστολή, Παντελής Λώλης [br]Την ώρα που ο τιμ μάνατζερ του Ηρακλή Βαγγέλης Σκούμπας έβγαζε ως αντίπαλο της Λαμίας στον πρώτο ημιτελικό τον Παναθηναϊκό η καρδιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου χτύπησε δυνατά.

Σύρος αποστολή, Παντελής Λώλης
Την ώρα που ο τιμ μάνατζερ του Ηρακλή Βαγγέλης Σκούμπας έβγαζε ως αντίπαλο της Λαμίας στον πρώτο ημιτελικό τον Παναθηναϊκό η καρδιά του Δημήτρη Ανδρεόπουλου χτύπησε δυνατά. Την ικανοποίηση από το αποτέλεσμα της κλήρωσης που φέρνει τη Λαμία, κόντρα στον αδύναμο κρίκο της διοργάνωσης, Παναθηναϊκό, ένα βήμα πριν από τον δεύτερο τελικό της ιστορίας της, διαδέχθηκε το άγχος για την συνάντηση με την αγαπημένη του ομάδα.
 
Ανδρεόπουλος και Παναθηναϊκός ανταμώνουν σε ματς νοκ άουτ όπως και το 2007 στον τελικό της Πάτρας. Πρωτομηνιά Μαρτίου πρωί πρωί μάλιστα, πήρε από το Νεόφυτο τη σκυτάλη στον πάγκο της Λαμίας, την ίδια μέρα το απόγευμα απέκλεισε τον ΠΑΟΚ, δύο μέρες αργότερα έστειλε στον Πειραιά τον Ολυμπιακό και στις 4 Μαρτίου έχασε τον τελικό από την μεγάλη του αγάπη τον Παναθηναϊκό. Πέρσι ο Ανδρεόπουλος έχασε την πρόκριση μέσα στο σπίτι του στο «Χαλκιοπούλειο» από τον Παναθηναϊκό με 3-0 σετ. Φέτος πέντε χρόνια μετά το πρώτο τετ α τετ σε αγώνες Κυπέλλου ο μεγαλωμένος στην «πράσινη» οικογένεια Ανδρεόπουλος τίθεται και πάλι αντιμέτωπος με το «τριφύλλι».

«Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στους «8» και νομίζω ότι δίκαια πέρασε. Το Κύπελλο από μόνο του είναι θεσμός εκπλήξεων γατί έχει νοκ άουτ ματς… Στο Κύπελλο ο Παναθηναϊκός είναι απελευθερωμένος από το άγχος του πρωταθλήματος κι αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο» τονίζει ο ίδιος για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τη σκέψη του να μένει μόνο στον ημιτελικό. Ούτε για αστείο δεν ακούει τον τελικό.

«Δεν σκεφτόμαστε επ ουδενί τον τελικό. Το μυαλό μας είναι μόνο στον Παναθηναϊκό γιατί θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κι είναι πολύ επικίνδυνο για τη δική μας ομάδα. Υπάρχει ένα δεδομένο από τη χθεσινή μας νίκη που πρέπει να διαχειριστούμε. Πρέπει να είμαστε συνεχώς ταπεινοί και να σκεφτούμε τι πρέπει και κυρίως πώς να το κάνουμε». Με ταπεινότητα λοιπόν ο Ανδρεόπουλος αναζητά το απόγευμα της Παρασκευής (17.00) στη Σύρο τον δεύτερο τελικό της καριέρας του. Απέναντι στην ομάδα που το 2001 ως rookie κόουτς στην Α1 ήταν άμεσος συνεργάτης του Ρομπέρτο Σερνιότι (φωτό) ο έμπειρος πλέον κόουτς Δημήτρης Ανδρεόπουλος αναζητά μια ακόμη πιστοποίηση του σπουδαίου ταλέντου που τον συνοδεύει και στους πάγκους…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.