Υπογράφει και ανακοινώνεται

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Δημήτρη Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει επέλθει ήδη συμφωνία με τον Πανιώνιο.

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Δημήτρη Χατζηισαΐα στον ΠΑΟΚ, καθώς έχει επέλθει ήδη συμφωνία με τον Πανιώνιο. Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».

Ο Χατζηισαΐας θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών με τον «Δικέφαλο» του Βορρά και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ, προσφέροντάς του μια ακόμα λύση για το κέντρο της άμυνας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του Έλληνα ποδοσφαιριστή θα φτάσουν τις 150 χιλιάδες ευρώ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στα υπόλοιπα μετεγγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ. Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να έχει επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους του «Δικέφαλου» του Βορρά και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.