Τρεις φορές πόρτα για τον Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να απάντησε τρεις φορές αρνητικά στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν αυτή κινήθηκε για την απόκτησή του από τη Μπαρτσελόνα, τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να απάντησε τρεις φορές αρνητικά στη Ρεάλ Μαδρίτης, όταν αυτή κινήθηκε για την απόκτησή του από τη Μπαρτσελόνα, τα προηγούμενα χρόνια. Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Cope», οι «μερένχες» είχαν προσπαθήσει να «κλέψουν» το Αργεντινό μεσοεπιθετικό την τριετία 2011-2014, όμως και τις τρεις φορές ο Μέσι απάντησε αρνητικά στους εκπροσώπους των Μαδριλένων. 

Ο Μέσι φέρεται να απάντησε στους ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης όταν του είχαν καταθέσει την τελευταία πρόταση: «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας, αλλά η ομάδα μου, είναι η ομάδα που είμαι τώρα και κανένα ποσό χρημάτων δεν μπορεί να εξαγοράσει την ευτυχία μου, το να παίζω στη Μπαρτσελόνα».

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε βάλει ανθρώπους να πείσουν τον Αργεντινό, έτσι ώστε να μετακομίσει από τη Βαρκελώνη στη Μαδρίτη, χωρίς να τα καταφέρει. Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως επόμενος στόχος του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Νεϊμάρ, τον οποίο επίσης προσπαθεί να δελεάσει, ώστε να φορέσει τα λευκά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.