Κλοπ: «Δείξτε σεβασμό στη Ρόμα»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ να σεβαστούν τη Ρόμα και να μην πετάξουν τίποτα προς το πούλμαν των Ιταλών.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ζήτησε από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ να σεβαστούν τη Ρόμα και να μην πετάξουν τίποτα προς το πούλμαν των Ιταλών. Ο Γερμανός προπονητής υπογράμμισε πως το μόνο που σκέφτεται είναι το πώς θα οδηγήσει ους «κόκκινους» στον τελικό της διοργάνωσης. 

Αρχικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Μέσα στο γήπεδο, κάντε ξανά ό,τι κάνατε τότε. Έξω από αυτό, σας παρακαλώ δείξτε το σεβασμό που πρέπει να δείξουμε. Είμαστε ένας φανταστικός ποδοσφαιρικός σύλλογος, μία εκπληκτική ποδοσφαιρική οικογένεια, γνωστή σε όλο τον κόσμο για την φανταστική μας ατμόσφαιρα, γι΄αυτό δεν χρειάζεται να πετάξουμε τίποτα στο πούλμαν του αντιπάλου. Σας παρακαλώ δείξτε τον σεβασμό που αξίζουν. Είμαστε αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι μπορούμε να δείξουμε πόσο υπέροχος είναι ο λαός, η πόλη του Λίβερπουλ και το πνεύμα της ομάδας. Όλοι μας αξίζουμε να το δείξουμε αυτό».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: «ίναι σπουδαίο, αλλά δεν είναι ευκαιρία μιας ζωής. Είμαι στα ημιτελικά για δεύτερη φορά. Αν φτάσουμε στον τελικό, θα είναι επίσης δεύτερη φορά για μένα. Αυτό είναι αρκετά σπάνιο. Θα έλεγα στους παίκτες να ζήσουν τη στιγμή αν ένιωθα κάποια αμφιβολία γι’ αυτούς, αλλά δεν την νιώθω. Είμαστε όλοι το ίδιο ενθουσιασμένοι. Ξέρουμε ότι είναι ένα βήμα και το αξίζουμε. Είναι ωραίο, ας απολαύσουμε αυτή την φανταστική κατάσταση. Ας παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας και θα δούμε τί θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.