Η άξια πρωταθλήτρια και ο ιδανικός… αυτόχειρας!

Ο Γιάννης Καραλής γράφει στο προσωπικό του μπλογκ για την ΑΕΚ που κατέκτησε δικαιότατα τον τίτλο της πρωταθλήτριας και τον ΠΑΟΚ που... γκρέμισε όσα έχτιζε.

Δεν υπάρχει τίποτα να σκεφτεί κανείς ή να συζητήσει: Η ΑΕΚ είναι ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ πρωταθλήτρια Ελλάδας 2018! 

Προσοχή. Δεν αναφέρομαι στην καλύτερη ομάδα. Εκεί σοβαρότατη υποψηφιότητα για την πρωτιά θέτει κι ο ΠΑΟΚ. Που κέρδισε όλα τα κεκλεισμένων των θυρών ματς στην Τούμπα. Που έδειξε καρδιά πρωταθλητή μέχρι το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ. Αλλά αποδείχθηκε και… “ιδανικός αυτόχειρας” από εκεί και μετά…

Η ΑΕΚ ήταν σταθερότατη. Ήταν “πολύ σκληρή για να πεθάνει” μένοντας ΑΗΤΤΗΤΗ για 20 αγωνιστικές, από το 0-1 του Ατρόμητου στις 23 Οκτώβρη. Απέδειξε το βάθος του ρόστερ της ξεπερνώντας απουσίες τραυματισμών, όπως των Μάνταλου, Γιόχανσον, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς και… όχι μόνο, έχοντας πρωτάθλημα, κύπελο και europa. Μάλιστα, κατακτώντας το 1ο, ούσα στον τελικό του 2ου και αποκλειόμενη με ρεκόρ 2 νίκες- 8 ισοπαλίες- 0 ήττες στην ευρώπη!!!

Επιπλέον; Νίκησε 2 φορές τον πρωταθλητή ΟΣΦΠ, έκανε νίκη και ισοπαλία με τον ΠΑΟ και νίκη-ισοπαλία (ως τη διακοπή του 89ου λεπτού) με τον συνδιεκδικητή ΠΑΟΚ. Επιπλέον, απέκλεισε τον ΟΣΦΠ με ισοπαλία και νίκη ΚΑΙ στο κύπελο.

Όσο για τα “δικαστικά”; 

Ο ΠΑΟΚ, παρά την ομολογουμένως ΑΡΙΣΤΗ εικόνα κι ατμόσφαιρα της Τούμπας στο ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ, προδόθηκε από την… “ευστοχία” ενός ΑΝΟΗΤΟΥ, που σε βιντεάκι της εξέδρας φαίνεται και να… πανηγυρίζει για το… επίτευγμά του!!!  Οι όποιες συζητήσεις για το…”πόσο” χτυπήθηκε ο προπονητής του ΟΣΦΠ, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ ξέρει (από πέρυσι) ότι δεν πρέπει να είναι το κυρίαρχο που θα μας απασχολεί.

Όσο για το ντέρμπι κορυφής που διακόπηκε στο 89΄; 

Μην χάνουμε το ΔΑΣΟΣ επικεντρωμένοι στο… ΔΕΝΔΡΟ. Ξέρω -όπως κι όλοι σας- ότι στην εποχή μας η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ είναι τεράστια. Όμως, όσο κι αν η θέα ΟΠΛΟΥ εντός γηπέδου, σόκαρε και έκανε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να ασχοληθεί, ούτε αυτή η εικόνα ούτε το αν “τρομοκρατήθηκαν ή όχι” οι παίκτες της ΑΕΚ είναι τα σημαντικά. 

Το σημαντικό είναι η ΑΙΤΙΑ της ΔΙΑΚΟΠΗΣ. Το ματς διεκόπη από την ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΒΒΙΔΗ (σ.σ πρόεδρος-ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ) με (εκφρασμένη και με χειρονομίες την) πρόθεσή του να πάρει την ομάδα του από το γήπεδο!!! Είναι η στιγμή της φοβερής αντίδρασης του Βιεϊρίνια, για την οποία τον επαινούσε την επομένη όλη η φίλαθλη Ελλάδα. Επίσης, λόγω της εισόδου του διευθύνοντος συμβούλου κ. Μίχελ και της απειλής του προς τον διαιτητή με την φράση: “you are finished”.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Το γκολ του Βαρέλα είχε ΑΚΥΡΩΘΕΙ ( εξ ου και το… ντου Σαββίδη) και ο διαιτητής είχε κάνει το νεύμα για το ελεύθερο χτύπημα του Μπάρκα.

Και ποιά η αιτία της αντίδρασης και της εισόδου Σαββίδη; Προφανώς ότι δεν δεχόταν την αλλαγή της αρχικής απόφασης του διαιτητή, που ενώ είχε μετρήσει το γκολ, σε συνεννόηση με τον βοηθό του το ακύρωσε. Κάτι, δηλαδή, που όχι μόνο το δέχθηκε αλλά το έκανε και …ΣΗΜΑΙΑ της ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΗΣ, όταν -στα…αποδυτήρια και…2,5 ώρες μετά- ο διαιτητής ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ που είχε ακυρώσει στο γήπεδο!!!

Μετά την εξιστόριση των γεγονότων, ΠΟΥ ακριβώς εντοπίζεται η…”ΚΛΟΠΗ” του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ;

Και του χρόνου με υγεία…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.