Το “μπαλάκι” στο Νοτιά

Ο Πέτρος Παππάς μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα, έριξε το μπαλάκι στο Νίκο Νοτιά όσον αφορά στις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Παππάς μιλώντας σε αθλητική εφημερίδα, έριξε το μπαλάκι στο Νίκο Νοτιά όσον αφορά στις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Δεν υπάρχουν και πολλές εναλλακτικές στην παρούσα φάση. Εν πολλοίς το μέλλον της ΑΕΚ κρίνεται από τον κ. Νοτιά. Αυτός είναι που πρέπει να καλύψει το μεγαλύτερο κομμάτι»  δήλωσε.
 
Και αποκάλυψε τις προσπάθειες που έχει κάνει για να συνεννοηθεί μαζί του: «Είχα προσπαθήσει να έρθω σε επαφή μαζί του πριν από δύο εβδομάδες, αλλά ακόμη δεν έχει απαντήσει στο email μου. Τον προέτρεπα να συμμετέχει και να φανερώσει τις προθέσεις του. Θεωρώ ότι με μια τέτοια κίνηση θα άνοιγε ενδεχομένως ο δρόμος και για άλλους δανειστές, όπως αυτούς που έχει βρει ο Ντέμης Νικολαΐδης» είπε στην εφημερίδα “Εξέδρα”.

Ο κ. Παππάς επιβεβαίωσε την επαφή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Μιλήσαμε με τον κ. Μελισσανίδη πριν από τρεις εβδομάδες, αν θυμάμαι καλά, Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς θέλει να κάνει ο Δ. Μελισσανίδης. Δεν κατάλαβα ακριβως τις προθέσεις του. Γι΄αυτό καλύτερα θα ήταν να ρωτήσετε τον ίδιο».

Σε ερώτηση για το αν τελικά πραγματοποιηθεί η συνάντηση – πρόσκληση του Τροχανά με τους Νοτιά, Χατζηιωάννου και Γκούμα παρουσία του «Τίγρη», δήλωσε: «Αν γίνει εγώ θα δώσω το παρών. Ωστόσο, δεν βλέπω πολλές πιθανότητες. Οι Χατζηιωάννου και Γκούμας μέσα από την ανακοίνωσή τους ήταν αρκετά σαφεις.

Αναφορικά με τις περαιτέρω δικές του κινήσεις ήταν κατηγορηματικός: «Ό,τι ήταν να δώσω το έδωσα. Και μάλιστα πρώτος. Θυμάστε όλοι τι έγραφαν. Ο βραχνάς της Morgan Stanley. Πλέον αυτός δεν υπάρχει…».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.