Κλείνει μέχρι νεοτέρας το Ρύσιο

Με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο προσπαθούν να τοποθετηθούν οι ποδοσφαιριστές του Αρη απέναντι στα οικονομικά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Η αποχή από την προπόνηση της Δευτέρας θα έχει και συνέχεια την Τρίτη, καθώς αυτό που αποφασίστηκε είναι η αποχή από τις προπονήσεις να έχει διήμερη διάρκεια!

Με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο προσπαθούν να τοποθετηθούν οι ποδοσφαιριστές του Αρη απέναντι στα οικονομικά προβλήματα που τους ταλαιπωρούν. Η αποχή από την προπόνηση της Δευτέρας θα έχει και συνέχεια την Τρίτη, καθώς αυτό που αποφασίστηκε είναι η αποχή από τις προπονήσεις να έχει διήμερη διάρκεια! Το νέο ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου ορίστηκε για την Τετάρτη, προκειμένου να ζυγίσουν τα δεδομένα. Εάν υπάρξει πρόοδος στο θέμα των πληρωμών τότε θα επιστρέψουν στη δράση, σε διαφορετική περίπτωση η αποχή θα συνεχιστεί.

Ενδιαφέρον, πλέον, παρουσιάζει η τοποθέτηση της διοίκησης επί του θέματος. Την προηγούμενη φορά η συνάντηση των αρχηγών με τον Θανάση Αθανασιάδη, λειτούργησε πυροσβεστικά, ωστόσο οι υποσχέσεις δεν εκπληρώθηκαν. Οι παίκτες δεν φαίνεται να πείστηκαν ούτε από τις υποσχέσεις του Γιάννη Κόντη την περασμένη Παρασκευή, περιμένοντας απτές αποδείξεις για να αλλάξουν ρότα. Δηλαδή, να δουν χρήματα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς. 

Στο μεταξύ αποφασισμένη να περάσει στην αντεπίθεση είναι η ΠΑΕ στο θέμα της προσφυγής του Τόχα. Ο τελευταίος διεκδικεί συνολικά ένα ποσό της τάξεως των 700 χιλιάδων ευρώ, όμως οι διοικούντες θα πάνε την υπόθεση στη ΦΙΦΑ, καταγγέλοντας τη σύμβαση, επικαλούμενοι την κακή εξωγηπεδική ζωή του ποδοσφαιριστή. Ο Κολομβιανός δεν εμφανίστηκε το πρωί στο Ρύσιο, αποτελώντας ουσιαστικά ξένο σώμα για τον Αρη.        


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.