Ο Τσαμπούρης ψηφίζει Κύπελλο

Ο Σάββας Τσαμπούρης θα προτιμούσε την συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου από την παρουσία του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Ο Σάββας Τσαμπούρης θα προτιμούσε την συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στον τελικό του Κυπέλλου από την παρουσία του στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος. «Πάμε βήμα-βήμα και στο τέλος θα δούμε. Αν είχα τις δύο επιλογές, θα διάλεγα τελικό, δήλωσε στο «NovaΣΠΟΡ FM». Ο Τσαμπούρης μίλησε ακόμη για:

Το δεύτερο γκολ στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε 1-0. Η περασμένη νίκη με 3-0 ήταν πέρυσι και πάλι με τον Εργοτέλη. Το κρίσιμο σημείο ήταν το δεύτερο γκολ που ήρθε νωρίς. Βρήκαμε χώρους και ήρθε το τρίτο γκολ».

Την πορεία της ομάδας: «Η ομάδα είχε το καλοκαίρι αυτήν την ιστορία με την κατηγορία που θα έπαιζε. Δεν μπορούσε να βρει ρυθμό στην αρχή, αλλά με τον ερχομό του κ. Τσιωλη η ομάδα βρήκε ρυθμό και έχει αυτά τα αποτελέσματα που μας έχουν φέρει να είμαστε πρωταθλητές στο δεύτερο γύρο», ενώ για τα στοιχεία που διαθέτει ο Αστέρας, είπε: «Έχουμε συνεχές πρέσινγκ και η ομάδα παίζει πιο επιθετικά».

Τα κολακευτικά σχόλια του Σάκη Τσιώλη ότι αξίζει μια θέση στην Εθνική ομάδα: «Είναι μεγάλη τιμή όταν ο προπονητής αναφέρεται με τόσο κολακευτικά σχόλια σε σένα. Έφτασα εδώ με σκληρή δουλειά και έτσι θα συνεχίσω. Η κλήση στην Εθνική είναι ένα όνειο. Να είμαστε καλά και η ομάδα να κερδίζει. Ότι είναι να έρθει, ας έρθει με το καλό».

Την πολύ καλή άμυνα του Αστέρα: «Η αμυντική λειτουργία αφορά όλη την ομάδα, από τον επιθετικό, με το πρέσινγκ που κάνει, για να δέχεται η ομάδα λιγότερη πίεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.