Μπέβερλι: «Μου έβρισε τη μάνα»

Ο Πάτρικ Μπέβερλι αποβλήθηκε από την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Κλίπερς με τους Ντάλας Μάβερικς, όταν πέταξε τη μπάλα σε έναν από τους θεατές της αναμέτρησης.
Θωμάς Ναλμπάντης
03/12/2018 • 17:09
Ο Πάτρικ Μπέβερλι
  • shares
Ο Πάτρικ Μπέβερλι αποβλήθηκε από την αναμέτρηση των Λος Άντζελες Κλίπερς με τους Ντάλας Μάβερικς, όταν πέταξε τη μπάλα σε έναν από τους θεατές της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός παίκτης υποστήριξε πως ο συγκεκριμένος φίλαθλος του έβρισε τη μάνα και πως για αυτό αντέδρασε με αυτό τον τρόπο.

Χαρακτηριστικά, ο Μπέβερλι υπογράμμισε: «Το είπα στον διαιτητή, το είπα στους άνδρες της ασφάλειας… Δεν έχω αποβληθεί ποτέ στην καριέρα μου στο ΝΒΑ. Παίζω πάντα δυνατά, αλλά μέσα στο όριο και τους κανόνες. Όμως έχω ηθικές αξίες και η οικογένεια είναι σημαντική για μένα. Μπορώ να δεχτώ να βρίζουν εμένα, αλλά όταν το κάνουν για τη μητέρα μου ξεπερνάνε τα όρια και αυτό είναι κάτι που δεν ανέχομαι. Όταν κανένας δεν ελέγχει τους οπαδούς, τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι παίκτες;».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD