Θέλει να βάλει τέλος στο αήττητο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η τελευταία ομάδα, που έχει καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό σε αγώνα εντός των συνόρων. Συγκεκριμένα, η ομάδα των Ιωαννίνων είχε επικρατήσει πέρυσι, στις 5 Απριλίου 2015 με 3-1 των «ερυθρολεύκων».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η τελευταία ομάδα, που έχει καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό σε αγώνα εντός των συνόρων. Συγκεκριμένα, η ομάδα των Ιωαννίνων είχε επικρατήσει πέρυσι, στις 5 Απριλίου 2015 με 3-1 των «ερυθρολεύκων». Από τότε, οι νταμπλούχοι Ελλάδος μετρούν 33 συνολικά αήττητες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, από τις οποίες οι 28 είναι νίκες και οι πέντε ισοπαλίες. 

Τον Ιανουάριο, οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί έξι φορές κατά το παρελθόν, με τον Ολυμπιακό να μετράει τέσσερις νίκες, τον ΠΑΣ Γιάννινα μία, ενώ ένας αγώνας έχει λήξει ισόπαλος. Στις συνολικές αναμετρήσεις των δυο ομάδων στο γήπεδο «Ζωσιμάδες», οι γηπεδούχοι μετρούν έξι νίκες, ο Ολυμπιακός οκτώ, ενώ έχουν υπάρξει και έξι ισοπαλίες. Μάλιστα, στα δυο τελευταία ματς στα Ιωάννινα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει ισάριθμες νίκες, με 2-0 το 2014 και 3-1 το 2015. Η νίκη του 2014 ήταν η πρώτη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά το 1986, επί των «ερυθρολεύκων». Στα ενδιάμεσα χρόνια, ο Ολυμπιακός μετρούσε πέντε νίκες και δυο ισοπαλίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.