Τερεζόπουλος: «Αφιερωμένη στον Βεργέτη» (video)

Στον Στάικο Βεργέτη αφιέρωσε τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Στον Στάικο Βεργέτη αφιέρωσε τη νίκη επί του Λεβαδειακού ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. Ο προσωρινά διάδοχός του στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα δεν τον ξέχασε, όπως ούτε και οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τερεζόπουλου στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να πω πως αυτή η νίκη ανήκει στον προηγούμενο προπονητή, τον Στάικο Βεργέτη και θέλουμε να του την αφιερώσουμε όλη η ομάδα καθώς πρόκειται για ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Αστέρα, έναν άνθρωπο που πάλεψε, μόχθησε και δούλεψε πολύ για την ομάδα και του την αφιερώνουμε. Στο αγωνιστικό σκέλος σταθήκαμε αρκετά τυχεροί γιατί αν δεν είχαμε τον Γιώργο Μπαντή θα είχαμε μεγάλο πρόβλημα. Κινδυνέψαμε από τον Λεβαδειακό, όχι από οργανωμένο παιχνίδι του αντιπάλου, αλλά από λάθη δικά μας που ήταν θέμα συγκέντρωσης. Ευτυχίσαμε όμως να πετύχουμε το πρώτο γκολ, στη συνέχεια λύθηκε η ομάδα, μετά πετύχαμε ακόμη έναν και πήγαν όλα καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και πιστεύω να συνεχίσουμε με τέτοια αποτελέσματα αλλά με καλύτερες εμφανίσεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Τερεζόπουλος. 

Για την αμυντική λειτουργία: «Υπήρξαν κάποια θέματα, αλλά μην ξεχνάμε πως ο Λεβαδειακός διαθέτει μία καλή ομάδα και έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι από τους καλύτερους επιθετικούς, τον Βαγγέλη Μάντζιο. Είχαμε επικεντρώσει την προσοχή μας πάνω σε αυτόν, ένας να πέφτει και να υπάρχουν και διπλά μαρκαρίσματα, αλλά δεν αποφύγαμε τα λάθη, τα οποία και πρέπει να διορθώσουμε».

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

«Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Ήρθαμε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Απειληθήκαμε ελάχιστα από μία ομάδα με δυναμική. Είχαμε τέσσερα τετ α τετ και ένα δοκάρι. Κάναμε την καλύτερή μας εμφάνιση δεν πήραμε τίποτα αλλά ότι χάσαμε σήμερα θα το πάρουμε σε άλλη έδρα. Και με ισοπαλία σήμερα θα ήμασταν δυσαρεστημένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.