Στο +7 η Ντόρτμουντ

Ακόμη ένα βήμα για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στην Μπουντεσλίγκα έκανε η Ντόρτμουντ με το δύσκολο 2-1 επί της Μάιντς. Ελλείψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, η Μπορούσια έχει... φορτσάρει και με την όγδοη διαδοχική νίκη αύξησε στους επτά βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Μπάγερν.

Ακόμη ένα βήμα για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο της στην Μπουντεσλίγκα έκανε η Ντόρτμουντ με το δύσκολο 2-1 επί της Μάιντς. Ελλείψει ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, η Μπορούσια έχει… φορτσάρει και με την όγδοη διαδοχική νίκη αύξησε στους επτά βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη Μπάγερν.
 
Ο Μπλαζικόφσκι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 26′, ενώ για τη Μάιντς ισοφάρισε ο Ζιντάν στο 74′, «πληγώνοντας» την πρώην ομάδα του. Η Ντόρτμουντ, όμως, κατάφερε να «απαντήσει» άμεσα και με γκολ του Καγκάβα στο 77′ να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο».
 
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Χούμελς, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ, Μπλαζικόφσκι (72′ Πέρισιτς), Μπέντερ, Γκρόσκροϊτς (90′ Οβομογέλα), Γκουντογκάν, Καγκάβα (79′ Ντα Σίλβα), Λεβαντόφσκι
 
ΜΑΪΝΤΣ: Βέτκλο, Νοβέσκι, Φατί (59′ Ζάλαϊ), Μπούνγκερτ, Ζάμπαβνικ, Πολάνσκι (59′ Μπάουμγκαρτλινγκερ), Σότο, Καλιτζούρι, Μίλερ, Ζιντάν, Μοτίνγκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.