Σε ρυθμό αγώνων με προβλήματα

Για τα δύο φιλικά με την Κύμη αναχωρεί αύριο (27/4) ο ΠΑΟΚ, που είχε απουσίες στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα.

Για τα δύο φιλικά με την Κύμη αναχωρεί αύριο (27/4) ο ΠΑΟΚ, που είχε απουσίες στο σημερινό προπονητικό πρόγραμμα. 

Με διπλή προπόνηση και απουσίες παικτών ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ. Το πρωί, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν βάρη και το απόγευμα ασκήσεις με τη μπάλα στο βοηθητικό γήπεδο του “PAOK Sports Arena”, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να δίνει έμφαση στην τακτική, έχοντας, όμως, στη διάθεσή του δύο περιφερειακούς λιγότερους.

Συγκεκριμένα, εκτός προπόνησης έμειναν για προληπτικούς λόγους ο Τεράν Πετεγουέι, λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, και ο Δημήτρης Κατσίβελης, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Οι δύο παίκτες, πάντως, θα ακολουθήσουν την αποστολή στη Χαλκίδα αύριο, για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Κύμη (27 και 28/4). Ο μόνος παίκτης που δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα είναι ο Δημήτρης Καραμανώλης, ο οποίος ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά, την «ασπρόμαυρη» αποστολή αποτελούν οι: Τεράν Πετεγουέι, Λίνος Χρυσικόπουλος, Ουσμάν Κρουμπάλι, Αντώνης Κόνιαρης, Θοδωρής Καρράς, Απόλλων Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Νταρνέλ Τζάκσον, Φιλ Γκος, Λάκι Τζόουνς. Η ομάδα θα αναχωρήσει οδικώς για τη Χαλκίδα το πρωί της Παρασκευής.

Το πρώτο φιλικό, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Παρασκευής (19:00), θα πραγματοποιηθεί στη Χαλκίδα κεκλεισμένων των θυρών. Το δεύτερο φιλικό θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18:30) του Σαββάτου στο Αλιβέρι και τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, ήθελε να δώσει η ομάδα αυτά τα φιλικά, προκειμένου να παραμείνει σε αγωνιστική ετοιμότητα μετά από το μεγάλο διάστημα της διακοπής, εν όψει των τριών τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Basket League και των πλέι οφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.