“Η Χετάφε θέλει το “μαργαριτάρι” της Super League”

Σε ισπανικό δημοσίευμα σημειώνεται ότι η Χετάφε έχει βάλει στο στόχαστρό της τον Τάσο Δουβίκα και θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Τάσος Δουβίκας είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν λάμψει στο φετινό πρωτάθλημα, αφού οι εμφανίσεις του με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης δεν έχουν περάσει απαρατήρητες ούτε στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της “mundodeportivo”, ο νεαρός άσος των Αρκάδων βρίσκεται στο στόχαστρο της Χετάφε, με τους Ισπανούς να παρακολουθούν την πορεία και να ενδιαφέρονται ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στο δημοσίευμα υπάρχει ο τίτλος: “Η Χετάφε παρακολουθεί το ελληνικό μαργαριτάρι, Αναστάσιο Δουβίκα”, ενώ στο κείμενο σημειώνεται μεταξύ άλλων:

“Η Χετάφε ακολουθεί τα βήματα του νεαρού Έλληνα Αναστάσιου Δουβίκα, ενός εκ των ποδοσφαιριστών που υπόσχονται πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παίζει στον Αστ΄ ερα Τρίπολης. Ο διεθνής με την Εθνική ομάδα κάτω των 19 ετών πέτυχε έξι γκολ σε ισ΄ αριθμους επίσημους αγώνες και έχει προκαλέσει αίσθηση στην πρώτη του σεζόν στην ελληνική Super League. Ο νεαρός έκανε το ντεμπούτο του σε ηλικία 18 ετών και πέτυχε τρία γκολ στην πρώτη του χρονιά.

Η Χετάφε γνωρίζοντας το ταλέντο του, θέλει να τον αποκτήσει. Η ομάδα έχει εξασφαλίσει μια ακόμα σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και προσπαθεί ώστε να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρόλα αυτά ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν έχει ήδη αρχίσει. Η θέση του μεσοεπιθετικού αποτελεί μάλιστα μία από τις προτεραιότητες για το μέλλον. Ο Χόρχε Μολίνα είναι 36 ετών, ο Ρεμι είναι δανεικός από το Λας Πάλμας και ο Αμαθ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Έτσι ένας νέος που έχει όλο το μέλλον μπροστά του αποτελεί προτεραιότητα για τα επόμενα χρόνια της Χετάφε.

Υπάρχουν μάλιστα πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν, με τη Χετάφε να είναι μια εξ αυτών που επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.