Μήτρογλου: “Μπορώ να βοηθήσω την Εθνική”

Στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε την επιθυμία του να βρεθεί στο EURO.

Στο περιθώριο της βράβευσης του για το καλύτερο γκολ της 22ης αγωνιστικής ο Κώστας Μήτρογλου τόνισε την επιθυμία του να βρεθεί στο EURO.

Με τα γκολ του έχει βοηθήσει τον Ατρόμητο να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία, ενώ βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Φερνάντο Σάντος ως μία από τις επιλογές για τη γραμμή κρούσης ενόψει EURO. Το πανέμορφο γκολ που πέτυχε στα Γιάννινα, προϊόν συνδυασμού, ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 22ης αγωνιστικής. Διαβάστε τι δήλωσε αναλυτικά ο Κώστας Μήτρογλου όπως και ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης που έκανε τη βράβευση.

Για το γκολ που πέτυχε

“Πριν τρεις μήνες το είχαμε δουλέψει στην προπόνηση και το πετύχαμε στο παιχνίδι. Είδαμε ότι είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε και ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ. Το πανηγύρισα έξαλλα γιατί δεν περίμενα να γίνει τόσο τέλεια και γι’ αυτό πανηγύρισα με τους  συμπαίκτες μου.”

Για τον Δήμαρχο κύριο Παχατουρίδη
“Ευχαριστώ πολύ τον Δήμαρχο για τη βράβευση αλλά και για το γεγονός ότι είναι πάντα κοντά στην ομάδα.”

Για τον Πανιώνιο
“Τώρα είμαι παίκτης του Ατρόμητου και θέλουμε πολύ τη νίκη γιατί έχουμε ψηλούς στόχους/ Όμως ο Πανιώνιος θα είναι πάντα στο μυαλό μου γιατί πέρασα πολύ ωραία και ευχαριστώ τον κόσμο στον Πανιώνιο και τους συμπαίκτες μου. Πρέπει στο ματς να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείξουμε αυτά που μπορούμε και πιστεύω ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα.”

Για τους στόχους της ομάδας
“Για μένα στόχος πρέπει να είναι η πεντάδα και η Ευρώπη και το να φτάσουμε στον τελικό.”

Για την Εθνική
“Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα με τον Ατρόμητο, εγώ θα συνεχίσω να παίζω καλά για να δείξω στον προπονητή ότι αξίζω μία θέση για το EURO και ότι μπορώ να βοηθήσω πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα είμαι στις επιλογές.”

Αντρέας Παχατουρίδης (Δήμαρχος Περιστερίου)

Για το γκολ του Μήτρογλου
“Δεν χωράει αμφιβολία ότι σπανίως βλέπουμε τέτοια γκολ στην Ελλάδα και γι’ αυτό ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής. Για να  μπαίνουν τέτοια γκολ οι συντελεστές αυτοί πρέπει να έχουν ταλέντο, να έχουν χάρισμα ποδοσφαιρικό και ο Κώστας ο Μήτρογλου είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα ότι είναι χαρισματικός στο να σκοράρει, είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και σίγουρα φέτος όλη η αθλητική Ελλάδα βλέπει ότι ο Ατρόμητος παίζει ένα από τα καλύτερα, τα ποιοτικότερα ποδόσφαιρα στην Ελλάδα.Το γνωρίζω πολύ καλά ότι το σύνολο των φιλάθλων των Ιωαννίνων χειροκρότησε από μέσα του.”

Για την πορεία της ομάδας

“Εγώ είμαι σίγουρος ότι φέτος θα συνοδέψουμε τον Ατρόμητο στην Ευρώπη. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα όπως όλοι. Ο Έλληνας φίλαθλος κι όχι ο οπαδός πιστεύει ότι ο Ατρόμητος παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Είναι μια από τις πιο άρτια οργανωμένες ομάδες και δικαιούται να πλασαριστεί στην Ελλάδα και δικαιούται να πάει ξανά στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.