«Φορτωμένη» εβδομάδα

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και την Τρίτη ο Βλάνταν Ιβιτς, ωστόσο οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό έχουν υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να είναι διάχυτη η αισιοδοξία πως ο Σέρβος άσος θα μπορέσει να βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Η τριήμερη … ανάσα που τόσο σημαντική ανάγκη είχε και πήρε το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε κι από την Τρίτη σχεδόν άπαντες επέστρεψαν στο γήπεδο. Ο Λάζλο Μπόλονι, σ’ επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες του καθώς παραμένει εκτός συνόρων, συζήτησε μαζί τους και κατέληξε στη λογική πως η επαναπροσαρμογή στην καθημερινότητα για τους ποδοσφαιριστές του πρέπει να γίνει μέσα από διπλές προπονήσεις. Ζοακίμ Πρέτο και Νίκος Καρύδας επιλήφθηκαν της πρωινής προπονήσης– ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στην απογευματινή – από την οποία απουσίαζαν οι επτά διεθνείς (Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος, Γιάννου και Λάζαρ).

Σ’ ότι αφορά τους τραυματίες ο μόνος που έχει πιθανότητες να προλάβουν τον Κυριακάτικο, εκτός έδρας αγώνα, με τον Παναθηναϊκό είναι ο Βλάνταν Ιβιτς. Αν κι η περίπτωση του Σέρβου μοιάζει οριακή, γεγονός που κάνει ακόμη πιο δύσκολη την πιθανολογούμενη επιστροφή του. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Γλύκος, Κατσικάς, Ετο.


Σημαντική δραστηριότητα παρατηρείται και σε διοικητικό επίπεδο, όπου ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων με οικονομικούς παράγοντες για την ενίσχυση της ομάδας. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις με αισιόδοξη προοπτική αλλά από το θεωρητικό μέχρι το πρακτικό επίπεδο υπάρχει απόσταση και γι’ αυτό απαιτείται εγκράτεια κι επιφυλακτικότητα. Μια άλλη σημαντική εκκρεμότητα της διοίκησης είναι η οφειλή προς την Πόρτο από το ποσοστό που δικαιούται η πορτογαλική ομάδα μέσα από την πώληση του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ.

Σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συνάντησης που ζήτησε ο ΠΑΟΚ για να δρομολογηθούν εξελίξεις. Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί κι η διαδικασία πλήρωσης των δυο θέσεων που έχουν προκηρυχθεί για οικονομικό κι εμπορικό διευθυντή με τις οριστικές επιλογές μέσα από τις συνεντεύξεις που θα γίνουν την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή. Η πίεση γενικώς είναι μεγάλη, αφού εκτός όλων των άλλων ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα βρεθεί την Τετάρτη στην Αθήνα για να μετάσχει στη συνάντηση της επιτροπής, που έχει συστήσει η διοργανώτρια αρχή της Λίγκας, με την Πολιτεία για τα μείζονος σημασία θέματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο.
 
Σε εγρήγορση βρίσκεται και το νομικό τμήμα καθώς τέσσερις απολογίες περιμένουν τον «Δικέφαλο» αυτήν την εβδομάδα από αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.