Εθνική προσήλωση και βιντεοθεραπεία!

Χαρακτήρα επίσημου ματς θέλει να δώσει ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό με το Βέλγιο θέλοντας να δει από τους παίκτες του να δίνουν το 100% στο τελευταίο τεστ πριν την προετοιμασία στην Αυστρία.

Χαρακτήρα επίσημου ματς θέλει να δώσει ο Φερνάντο Σάντος στο φιλικό με το Βέλγιο θέλοντας να δει από τους παίκτες του να δίνουν το 100% στο τελευταίο τεστ πριν την προετοιμασία στην Αυστρία. Τους έδειξε ματς του Βελγίου ο Πορτογάλος.

Μόνο ως φιλικό ματς δεν βλέπει το παιχνίδι με το Βέλγιο ο Φερνάντο Σάντος και ζητά από τους παίκτες του να κάνουν το ίδιο καθώς δε θα υπάρξουν άλλες ευκαιρίες πριν την προετοιμασία στην Αυστρία (20 Μαΐου) όταν και θα επιλέξει τους 25 παίκτες που θα πάρει μαζί του για να καταλήξει στην τελική 23άδα. Έτσι μετά το πάθος στην προπόνηση της Δευτέρας εν συνεχεία η αποστολή κατέλυσε στο ξενοδοχείο που διαμένει και μετά το γεύμα ο Πορτογάλος τεχνικός έδειξε σε βίντεο τον τρόπο που αγωνίζεται το Βέλγιο, κάτι που μέχρι τώρα έκανε πριν από κάθε επίσημο ματς.

Πιο συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε στους παίκτες του πως το Βέλγιο είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει εύκολα από τα πλάγια, ενώ τους ζήτησε να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα στημένα, που αποτελούν όπλο του προσεχούς αντίπαλου της Εθνικής μας ομάδας. Επίσης θέλει από τους παίκτες του να δει γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας χωρίς μακρινές μεταβιβάσεις και χωρίς να γίνεται κατάχρηση της ντρίπλας. Οι Βέλγοι ασκούν πίεση ψηλά και πίεση στη μπάλα με αποτέλεσμα να κάνουν δύσκολη την κυκλοφορία της μπάλας, κάτι που θέλει να αποφύγει ο κύριος Σάντος και ο μόνος τρόπος είναι η γρήγορη κυκλοφορία και οι σωστές μεταβιβάσεις σε όσο μεγαλύτερο ποσοστό αυτό είναι εφικτό.

Έλαμψαν οι καινούριοι, γκολάρες Φορτούνη, Λάζαρου, Αβραάμ

Από την πρώτη κιόλας προπόνηση οι παίτκες της Εθνικής μας ομάδας έδωσαν το 100% παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες με τον αέρα και το κρύο. Δεν έλειψαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες, αλλά δεν έλειψαν και τα πανέμορφα γκολ. Ένα από αυτά πέτυχε ο Φορτούνης με εκπληκτική ατομική ενέργεια, ένα ο Χριστοδουλόπουλος με φανταστικό τακουνάκι στον αέρα έχοντας πλάτη στο τέρμα και ενα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με ατομική ενέργεια και φοβερή λόμπα. Πολύ καλός ήταν κι ο Ορέστης Καρνέζης που έδειξε ένα δείγμα του ταλέντου του με κάποιες εντυπωσιακές επεμβάσεις.

Κέντρο με Μανιάτη, Φωτάκη, Κατσούρ

Ο Φερνάντο Σάντος έδιξε και τις πρώτες σκέψεις του για την βασική ενδεκάδα. Έτσι δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά βασικό τον Ορέστη Καρνέζη με άμυνα τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλο στο κέντρο της, δεξιά τον Τοροσίδη και αριστερά τον Χολέμπας. Στο κέντρο του γηπέδου τριάδα αποτελούμενη από τους Μανιάτη και Φωτάκη σε ρόλο αμυυντικών μέσων και τον Κατσουράνη μπροστά τους. Στην επίθεση αριστερά ο Σαμαράς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Γκέκας είναι η αναμενόμενη τριάδα.

Σε δεύτερη μοίρα η ανανέωση εν όψει Βελγίου

Σε ότι έχει να κάνει με την υπόθση του συμβολαίου του ο Φερνάντο Σάντος μετά από όσα δήλωσε με περίσσεια ειλικρίνεια στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής δεν έχει κάνει καμία άλλη νύξη, ενώ καμία αναφορά δεν έχει κάνει ούτε προς τους παίκτες του θεωρώντας πως αυτό δεν έχει καμία σημασία επί του παρόντος. Είναι μία απόφαση που θα πάρει αποκλειστικά ο ίδιος και γνωρίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μεταφερθεί το όλο σίριαλ και στους παίκτες του. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που είναι πάνω απ’ όλους και το μυαλό όλων ανεξαρτήτως θα πρέπει να είναι στο κρίσιμο τεστ με το Βέλγιο.

Αφού περάσει το ματς αυτό ο Φερνάντο Σάντος θα έχει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ώσπου να απαντήσει οριστικά στην πρόταση που του έχει κάνει η ΕΠΟ για ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2014. Όπως είπε κι ο ίδιος άλλωστε θα έχει απαντήσει πριν το EURO. Και θα πρέπει να το κάνει αυτό καθώς σε περίπτωση που αναλάβει το τιμόνι κάποιου συλλόγου θα πρέπει να αρχίσει να οργανώνει και τη νέα του ομάδα πριν το Ευρωπαϊκό καθώς δε θα είναι εύκολο να αναλάβει έναν σύλλογο στα τέλη του Ιουνίου ή και πιο μετά εφόσον συνεχίσει η Εθνική μας ομάδα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.