«Έχω μείνει έκπληκτος με τον επαγγελματισμό των παικτών μου» (video)

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την πρόοδο που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Γιώργος Δώνης.

Απόλυτα ικανοποιημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και την πρόοδο που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Γιώργος Δώνης.

«Γενικώς ήταν ένα δυνατό παιχνίδι σε πολύ όμορφο γήπεδο. Είδαμε τα πράγματα που θέλουμε μεσοεπιθετικά. Είναι δύσκολο γιατί είχαμε τα προβλήματα με τους Μπουζούκη, Κουρμπέλη ενώ και ο Δώνης είχε παίξει 70 λεπτά στο προηγούμενο παιχνίδι. Έπρεπε να βρούμε λύσεις στην μεσαία γραμμή. Πέρα από τις 15 ημέρες της προετοιμασίας, ήταν ένα πολύ ωραίο διάστημα εκπαίδευσης στο οποίο έχουμε γυμναστεί καλά. Έχουμε βάλει τις πρώτες βάσεις και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο μέχρι να ολοκληρωθεί το ρόστερ για να έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Περίμενα ότι θα είμαστε πολύ βελτιωμένοι ατομικά και ομαδικά. Οι παίκτες μου έχουν δείξει τέτοιο επαγγελματισμό από την στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα μέχρι σήμερα που έχω μείνει έκπληκτος», ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Για τις μεταγραφές: «Δεν είναι εύκολο για τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο βαθμό ετοιμότητας να είναι 2-3 βδομάδες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε μία πολύ δυνατή 20άδα. Δυσκολευόμαστε στην μεταγραφή μέσου και κεντρικού αμυντικού, ελπίζουμε να ολοκληρωθεί το παζλ στο επόμενο διάστημα. Είναι σημαντικό να βρούμε το κομμάτι που θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.