«Ζωντανά» τα Χανιά, νίκησαν στα πέναλτι 14-13 τον Πανιώνιο και ισοφάρισαν

Νίκη που τον κρατάει «ζωντανό» στη μάχη της παραμονής στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών πέτυχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ.

Νίκη που τον κρατάει «ζωντανό» στη μάχη της παραμονής στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών πέτυχε ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων, στην πρεμιέρα των πλέι-άουτ. 

Οι Κρήτες επικράτησαν στην έδρα τους του Πανιωνίου με 14-13 στα πέναλτι και ισοφάρισαν τη μεταξύ τους σειρά σε 1-1 (αφού οι «κυανέρυθροι» μεταφέρουν μία νίκη από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος). Η παραμονή κρίνεται στις τρεις νίκες και ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (4/5, 15:30) στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος, παρά την απουσία του βασικού τερματοφύλακά του, Στέλιου Πρωτονοτάριου, ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα και προηγήθηκε 4-2, όμως στη συνέχεια η εκτελεστική δεινότητα του Αβέρκα επέτρεψε στα Χανιά να ανατρέψουν την κατάσταση και να περάσουν μπροστά 8-7, περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη, με το τέταρτο προσωπικό τέρμα του Λευκορώσου. Ο Σταυρόπουλος, όμως, «απάντησε» αμέσως για τους «κυανέρυθρους» και το 8-8 έμεινε ως την κόρνα της λήξης, με τους γηπεδούχους να χάνουν παίκτη παραπάνω στην τελευταία επίθεση.

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας των πέναλτι, ο Λεβεντάκης απέκρουσε την εκτέλεση του Καλαϊτζή και έδωσε πλεονέκτημα στα Χανιά. Η κρητική ομάδα είχε 4/4 στη συνέχεια, όμως στο πέμπτο πέναλτι ο Μαντής «νίκησε» τον Αγιωργούση και κράτησε στο παιχνίδι τον Πανιώνιο. Τελικά, ο Λεβεντάκης έκανε δεύτερη απόκρουση, αυτή τη φορά στον Κουλιεράκη, και ο Αβέρκα «σφράγισε» τη μεγάλη προσωπική εμφάνισή του διαμορφώνοντας το τελικό 14-13.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τρίτη περίοδο αποβλήθηκε ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Δήμου.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 3-2, 3-2

Στα πέναλτι: 6-5

Τα γκολ:

ΧΑΝΙΑ: Αβέρκα 6, Χαριτάκης 3, Νάστραν 3, Μπαριωτάκης 2

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Μπργκούλιαν 3, Καλαϊτζής 3, Κουτσιαλής 2, Κουλιεράκης 2, Φαναριώτογλου, Σταυρόπουλος, Θεοδόσης-Παπαλουκάς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.