Ράμπις: «Παντοτινή αγάπη μου η ΑΕΚ» (video)

Χαρούμενος για την επιστροφή της ΑΕΚ στις επιτυχίες και παντοτινός φίλος της Ένωσης δήλωσε ο Κερτ Ράμπις κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για το Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League.

Χαρούμενος για την επιστροφή της ΑΕΚ στις επιτυχίες και παντοτινός φίλος της Ένωσης δήλωσε ο Κερτ Ράμπις κατά την άφιξή του στην Ελλάδα για το Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League. Ο θρύλος του ΝΒΑ και άλλοτε παίκτης των «κιτρινόμαυρων» είναι καλεσμένος στο ΟΑΚΑ, ενώ θα δώσει το «παρών» ως προπονητής και στο φιλικό των βετεράνων της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή.

«Δε θα ξεχάσω ποτέ την ΑΕΚ και την Ελλάδα, εξάλλου από εδώ ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα και ακολούθησα τα βήματά μου στο ΝΒΑ. Έχω πολλά χρόνια να έρθω, αλλά πάντα έχω στην καρδιά μου την Ελλάδα. Θυμάμαι καλά τους συμπαίκτες μου, κυρίως τον Βασίλη Γκούμα και τον Μηνά Γκέκο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η ΑΕΚ παίζει στο υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη, ελπίζω να τα καταφέρει σ’ αυτό το Φάιναλ Φορ, αλλά το θέμα είναι πως έχει επιστρέψει», είπε χαρακτηριστικά ο Ράμπις, ο οποίος στα χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα λεγόταν… Κυριάκος Ραμπίδης ως ομογενής.

«Ο Αντετοκούνμπο είναι πραγματικό φαινόμενο, τον είδα στο All Star Game, είναι απίθανος, χαίρομαι που εκπροσωπεί το ελληνικό μπάσκετ», ήταν το σχόλιο του για τον Αντετοκούνμπο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.