Αρ-μάνι-μάνι στις “8”

Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα θα κυνηγήσει απόψε (22.00) ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Αρμάνι Τζινς στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Τη νίκη που θα του δώσει την πρόκριση για τα πλέι-οφ της Ευρωλίγκα θα κυνηγήσει απόψε (22.00) ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο την Αρμάνι Τζινς στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Στη συνέχεια θα μπορούν να πάνε στο Καζάν για να διεκδικήσουν την πρώτη θέση στον όμιλο απέναντι στην Ούνιξ.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού τόσο ο Μάικ Μπατίστ όσο και ο Στίβεν Σμιθ ξεπέρασαν τις  θλάσειςς που τους ταλαιπωρούσαν τέθηκαν στη διάθεση του Σέρβου προπονητή. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης αναμένεται να είναι ο Αντώνης Φώτσης οποίος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού.

Η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο ήρθε στην Αθήνα χωρίς τον Ντρου Νίκολας ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν στις αρχές της εβδομάδας καθως δεν είχε ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Η Αρμάνι θέλει νίκη με διαφορά 22 πόντων για να παραμείνει στο «παιχνίδι» της πρόκρισης!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.