Βαλβέρδε: «Ξεκινάμε από το 0-0» (vid)

Εξαιρετικά δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στα σενάρια για «φλερτ» με την Μπαρτσελόνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Oρμπάιθ: Είμαστε φαβορί.

Εξαιρετικά δύσκολο χαρακτήρισε τον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στα σενάρια για «φλερτ» με την Μπαρτσελόνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού προπονητή του Ολυμπιακού:

Για το αν φοβάται που ο κόσμος ασχολείται από τώρα με την Μέταλιστ, σαν να έχει περάσει ήδη η ομάδα: «Με ανησυχεί, αλλά στα αποδυτήρια όλοι οι παίκτες σκέφτονται το αυριανό ματς. ¨Εχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το 0-1 δεν είναι καθοριστικό. Μακάρι να καταφέρουμε να περάσουμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν σκεφτόμαστε μελλοντικούς αντιπάλους. Το 0-1 δεν είναι καθοριστικό και αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς».

Για το πως περιμένει την Ρουμπίν Καζάν μετά την ήττα. Αν την περιμένει πιο επιθετική…: «Σίγουρα την περιμένω πιο επιθετική, αφού είναι πίσω στο σκορ. Δεν είναι όμως ομάδα που θα χάσει την οργάνωσή της για να επιτεθεί. Έχει πολύ καλούς παίκτες στην επίθεση».

Για τους παίκτες που ξεχώρισε από την Ρουμπίν Καζάν και πως θα πάει το ματς: «Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον από τους παίκτες. Έχω ξεχωρίσει τους Νάτχο, Καραντενίζ, Κασάεβ, Βαλντές, Νάβας, αλλά αυτό που μ’ αρέσει σ’ αυτή την ομάδα είναι που δεν θα χάσει την οργάνωσή της και διατηρούν τις γραμμές τους. Πιστεύουμε πως ο αυριανός αγώνας θα είναι πολύ σκληρός».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να επιβάλλει πάλι το παιχνίδι του ή η Ρουμπίν θα του κάνει κάποια… έκπληξη: «Δεν γνωρίζουμε πως θα είναι το αυριανό ματς. Μπορούμε να κάνουμε προβλέψουμε, αλλά κανείς δεν ξέρει. Εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε δυνατά, αφού παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμενα έχουμε το δικό μας στυλ, αλλά η Ρουμπίν Καζάν έχει καλούς παίκτες και μπορεί να κάνει τη ζημιά».

Για το αν θα παίξουν μαζί Μακούν και Ιμπαγάσα: «Δεν το ξέρουμε και δεν θα το μάθουμε μέχρι αύριο».

Για το αν το γρήγορο γκολ θα είναι κλειδί για την πρόκριση: «Όλοι θέλουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά τα πιο σημαντικά είναι τα γκολ που μπαίνουν στο τέλος και σου δίνουν τη νίκη. Αν βάλεις γκολ στο 1ο λεπτό έχεις άλλα 89′. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε δυνατοί, να σκοράρουμε είτε νωρίς είτε αργά και να εμποδίσουμε την Ρουμπίν να σκοράρει».

Για το ποιος θα παίξει τερματοφύλακας: «Ή ο Κάρολ ή κάποιος από τους νέους….».

Για το τι έγινε την τελευταία μέρα των μεταγραφών με τον Χλεμπ: «Δεν ξέρω γιατί πήγε στραβά. Ξέρω ότι η ομάδα επέλεξε τον Καζίμ-Ρίτσαρντς. Θέλαμε έναν παίκτη σ’ αυτή τη θέση και η διοίκηση σίγουρα ξέρει καλύτερα».

Για το ποιο αποτέλεσμα θα ήθελε αύριο: «Καλό θα ήταν να πάρουμε τη νίκη».

Για τις φήμες για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω πολλά να πω. Ο Τύπος μπορεί να λέει ό,τι θέλει και τον εξυπηρετεί. Αυτά είναι θέματα δημοσιογραφικά που περισσότερο τα καταλαβαίνετε εσείς. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας το αυριανό σημαντικό ματς».

Για το αν θα παίξουν οι Μέλμπεργκ και Μιραλάς: «Και οι δύο έχουν ξεπεράσει τα προβλήματά τους. Ο Μέλμπεργκ δεν έπαιξε την Κυριακή για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Μιραλάς είχε μια ίωση. Και οι δύο είναι έτοιμοι, όμως το εάν θα παίξουν είναι μια απόφαση που θα πάρω την τελευταία στιγμή».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα αλλάξει το τρόπο παιχνιδιού του από το Champions League επειδή τώρα είναι νοκ άουτ ματς: «Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό ματς το αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί γιατί στα νοκ άουτ ματς τα λάθη κοστίζουν ακόμα και την πρόκριση. Πρέπει να εχουμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, να κάνουμε όσο γίνεται λιγότερα λάθη ή να κάνουμε τον αντίπαλο να αυξήσει τα λάθη του . Για εμάς το αυριανό παιχνίδι ξεκινάει από το 0-0. Ξεκινάμε από την αρχή για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το αν η ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει και στις τρεις διοργανώσεις:«Δεν μας ανησυχεί η κούραση,. Έχουμε χρόνο για να ξεκουραστούμε. Αυτό που μας κουράζει είναι η ήττα. Γι’ αυτό θέλουμε να κερδίζουμε για να ξεκουραζόμαστε».

Ορμπάιθ: «Είμαστε το φαβορί»
Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Ορμπάιθ, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, δεν αποποιήθηκε τον τίτλο του φαβορί. «Από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας είμαστε το φαβορί και θέλουμε να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό», είπε και έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον επαναληπτικό με τους Ρώσους.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ισπανού χαφ:

Για το αν υπάρχει κίνδυνος το 0-1 του πρώτου ματς να φέρει εφησυχασμό στην ομάδα: «Δεν μπορούμε να εφησυχάσουμε. Πρέπει να μπούμε για να κερδίσουμε. Έχουμε ένα δύσκολο αντίπαλο απέναντί μας, που φυσικά θέλει να περάσει στην επόμενη φάση και θα μας πιέσει αρκετά».

Για το αν περιμένει ένα εντελώς διαφορετικό ματς σε σχέση μ’ αυτό στην Ρωσία: «Δεν γνωρίζω πως θα είναι το αυριανό ματς. Αυτό που ξέρω είναι πως θέλουμε να είμαστε δυνατοί, να έχουμε γρήγορο ρυθμό και να είμαστε καλύτεροι της Ρουμπίν Καζάν σε όλα τα σημεία».

Για το αν το αποτέλεσμα του ματς εξαρτάται από τον Ολυμπιακό ή από την Ρουμπίν Καζάν: «Σεβόμαστε πάρα πολύ τον αντίπαλο, όμως από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας είμαστε το φαβορί και θέλουμε να παίξουμε στον δικό μας ρυθμό».

Για το αν σκέφτεται μονάχα το αυριανό ματς ή μια μεγάλη πορεία στο Europa League: “Σ’ αυτό το σημείο αντιμετωπίζουμε όλα τα ματς σαν τελικούς. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κοιτάμε το μέλλον. Παίρνουμε τα ματς ένα-ένα κι αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μονάχα την Ρουμπίν Καζάν”.

Για το που θα κριθεί το ματς και πόσο θα βοηθήσει ο κόσμος: «Πιστεύω ότι ένα από τα κλειδιά είναι ο γρήγορος ρυθμός. Θέλουμε ένα ματς με γρήγορη ταχύτητα. Σ’ αυτό θα μας βοηθήσει ο κόσμος, με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει».

Για το επίπεδο που βρίσκεται ευρωπαϊκά ο Ολυμπιακός όταν η Ρεάλ και η Μπιλμπάο έχασαν στην Ρωσία: «Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πως μπορεί να έχει υψηλό επίπεδο. Έχουμε κάνει καλά ματς και καλή πορεία. Δεν πρέπει όμως να μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Πράγματι στην Ρωσία κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν θα έχει καμία αξία αν αύριο δεν πάρουμε την πρόκριση».

Αν φτάσουν στον Ολυμπιακό οι δυνάμεις για να τα καταφέρει και σε πρωτάθλημα και σε Ευρώπη: «Πιστεύω ότι η ομάδα έχει δυνάμεις και για τις τρεις διοργανώσεις. Τώρα είμαστε σε μια καλή γραμμή, αλλά κοιτάμε ένα ένα τα ματς και τα αντιμετωπιζουμε σαν τελικούς. Μπορούμε να πετύχουμε και στις τρεις διοργανώσεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.