Σίμονς: «Πρώτη φορά δουλεύω στο σουτ»

Ο Μπεν Σίμονς υπογράμμισε πως είναι η πρώτη φορά που δουλεύει μεθοδικά το σουτ του και πως ελπίζει να εμφανιστεί βελτιωμένος τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Θωμάς Ναλμπάντης
22/09/2018 • 12:48
Ο Μπεν Σίμονς
  • shares
Ο Μπεν Σίμονς υπογράμμισε πως είναι η πρώτη φορά που δουλεύει μεθοδικά το σουτ του και πως ελπίζει να εμφανιστεί βελτιωμένος τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο παίκτης των Φιλαδέλφεια 76ερς υπογράμμισε πως θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει σε καλό επίπεδο το σουτ του.

Αρχικά, ο Σίμονς τόνισε: «Δεν βρίσκομαι καν κοντά σε αυτό που θέλω να πετύχω. Είναι η δεύτερη χρονιά μου στο ΝΒΑ. Πραγματικά όμως είναι ο πρώτος χρόνος που πραγματικά δουλεύω στο τζάμπσοτ. Είχα όλο το καλοκαίρι για να το κάνω. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται καιρό. Δεν γίνεται να βγω εκεί έξω στα ξαφνικά και να αρχίσω να βάζω τρίποντα. Χρειάζεται χρόνος. Πρώτα να αρχίσω να σουτάρω και μετά να κάνω ένα βήμα προς τα εμπρός».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Ποτέ δεν βρέθηκε κάποιος να με μάθει να σουτάρω. Είναι κάτι καινούργιο για μένα. Ακούω όλο τον κόσμο να λέει πως δεν μπορώ. Λοιπόν, προφανώς ισχύει επειδή είναι νέο. Πραγματικά είναι η πρώτη φορά που δουλεύω το σουτ!».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.