Έδωσε συγχαρητήρια και δε συνέχισε την κόντρα (photo)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram τα συγχαρητήριά του στην εθνική Ελλάδος για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και δεν έδωσε συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεκινήσει με την πλευρά της ομοσπονδίας.
Θωμάς Ναλμπάντης
19/09/2018 • 09:28
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
  • shares
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram τα συγχαρητήριά του στην εθνική Ελλάδος για την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο της Κίνας και δεν έδωσε συνέχεια στην κόντρα που έχει ξεκινήσει με την πλευρά της ομοσπονδίας. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γιώργου Βασιλακόπουλου προκάλεσαν την αντίδραση του μάνατζερ του παίκτη, όμως ο ίδιος δε φαίνεται να είναι διατεθειμένος να δώσει συνέχεια.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας παίκτης έγραψε στον λογαριασμό του, όπου ανέβασε μια φωτογραφία της «επίσημης αγαπημένης» από την Τιφλίδα: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καταπληκτική τους εικόνα στα παιχνίδια! To be continued».

Το σχετικό ποστάρισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.