Μπαρέα: «Ο Ντόντσιτς είναι επαγγελματίας»

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα ξεκαθάρισε πως ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έχει καμία σχέση με τους rookie παίκτες του ΝΒΑ, οι οποίοι προέρχονται από τα αμερικανικά κολέγια.
Θωμάς Ναλμπάντης
10/09/2018 • 17:17
Ο Λούκα Ντόντσιτς
  • shares
Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα ξεκαθάρισε πως ο Λούκα Ντόντσιτς δεν έχει καμία σχέση με τους rookie παίκτες του ΝΒΑ, οι οποίοι προέρχονται από τα αμερικανικά κολέγια. Ο 34χρονος Πορτορικανός παίκτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σλοβένο παίκτη και εμφανίστηκε σίγουρος πως θα καταφέρει να μπει γρήγορα στο κλίμα των Ντάλας Μάβερικς.

Αρχικά, ο Μπαρέα δήλωσε για τον 19χρονο παίκτη: «Τον είχα δει λίγο στην Ευρώπη, ενώ παίξαμε λίγο μαζί την περασμένη εβδομάδα. Είναι πιο ογκώδης από ό,τι περίμενα. Το κατέχει το άθλημα. Είναι rookie, αλλά επαγγελματίας rookie, αν με καταλαβαίνετε».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Λίγα λεπτά μαζί του αρκούν για να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σε ένα παίκτη κολεγίου και σε έναν με επαγγελματική εμπειρία. Στο κολέγιο οι προπονητές σού λένε ‘Παίξε σκληρά, παίξε σκληρά’. Στην Ευρώπη πρέπει να ξέρεις πώς να παίξεις, ιδίως όταν έχεις όλη την ώρα τη μπάλα στα χέρια σου».

Τέλος, ο Μπαρέα υπογράμμισε: «κόσμος δεν τον ξέρει. Δεν είναι γρήγορος, αλλά παίζει με ρυθμό, ελέγχει πάντα το παιχνίδι του. Είναι ψηλός και μπορεί να πασάρει πάνω από την άμυνα. Είναι σπουδαίος πάσερ. Κι έχει και σουτ κιόλας, επομένως πρέπει να τον παίξεις άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης