Αποθέωση και χαμόγελα

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρηση της από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζατζάκης» με επιστροφή την Αθήνα. Έδιναν και έπαιρναν τα... χαμόγελα.

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Παναθηναϊκού κατά την αναχώρηση της από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζατζάκης» με επιστροφή την Αθήνα. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μετά το βροντερό παρών που έδωσαν στις εξέδρες του Παγκρητίου αλλά και έξω από το γήπεδο όπου χειροκρότησαν την ομάδα, βρέθηκαν και στον αερολιμένα του Ηρακλείου προκειμένου να συγχαρούν του παίκτες του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την νίκη επί του Εργοτέλη.


Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα πολύ σημαντικό “τρίποντο”, αύξησε τη διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό στο +5 και το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δεν θα μπορούσε να μην είναι ευχάριστο. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μετά τη νίκη επί του Εργοτέλη έδωσε ρεπό για την αυριανή μέρα στους ποδοσφαιριστές του.

Μάλιστα οι Καπίνο και Καρνέζης εκμεταλλευόμενοι το γεγονός αυτό αποφάσισαν να παραμείνουν στην Κρήτη. Θα ενσωματωθούν κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας τη Δευτέρα, οπότε και θα επιστρέψουν οι “πράσινοι” στις προπονήσεις με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να αναμένει τις επιστροφές σε φουλ ρυθμούς τόσο του Σεντρίκ Καντέ όσο και του Σωτήρη Νίνη ενώ θα ανεβάσει σιγά σιγά ρυθμούς και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.