Στο πλευρό του Άλεν ο Ρίβερς

Ο Ντοκ Ρίβερς τόνισε πως οι Μπόστον Σέλτικς θα πρέπει να τιμήσουν τον Ρέι Άλεν και υπογράμμισε πως είναι λάθος να συνεχίζεται η κόντρα μαζί του, με αφορμή την αποχώρησή του το 2011 με προορισμό το Μαϊάμι.
Θωμάς Ναλμπάντης
05/09/2018 • 12:00
Ο Ντοκ Ρίβερς
  • shares
Ο Ντοκ Ρίβερς τόνισε πως οι Μπόστον Σέλτικς θα πρέπει να τιμήσουν τον Ρέι Άλεν και υπογράμμισε πως είναι λάθος να συνεχίζεται η κόντρα μαζί του, με αφορμή την αποχώρησή του το 2011 με προορισμό το Μαϊάμι. Ο νυν τεχνικός των Λος Άντζελες Κλίπερς τόνισε πως ο παλαίμαχος παίκτης φέρει μεγάλο μερίδιο ευθύνης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2008. 

Αρχικά, ο Ρίβερς τόνισε: «Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά σιχαίνομαι να βλέπω αυτό το πράγμα. Θα ήθελα να υπάρχει τιμητική διάκριση για τον Ρέι. Ήταν εκεί όταν πήραμε το πρωτάθλημα. Ευθύνεται για το banner στην οροφή του TD Garden. Έχει το δικό του μερίδιο».

Στη συνέχεια ο Αμερικανός προπονητής τόνισε πως τον πληγώνει να βλέπει τον Άλεν να μην έχει καλές σχέσεις με τους πρώην συμπαίκτες του: «Πρέπει να τον τιμούν όταν πηγαίνει στη Βοστώνη. Αν είχα μια ευχή, θα ήθελα πολύ να φέρω και πάλι μαζί εκείνους τους Σέλτικς. Όλα τα παιδιά μεταξύ τους. Ήταν πολύ δεμένοι τότε και με πληγώνει που τους βλέπω έτσι τώρα...».

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.