Νέα αναβολή στο ΑΕΚ-ΟΦΗ

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, μετά από απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Γενικού Γραμματέα, κ. Πάνου Μπιτσαξή.

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ, μετά από απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Γενικού Γραμματέα, κ. Πάνου Μπιτσαξή. Η αναμέτρηση αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας και το πότε θα πραγματοποιηθεί θα αποφασιστεί από την Super League μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά, η απόφαση της ΓΓΑ: «Μετά από εισήγηση της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, αποφάσισε την εκ νέου αναβολή του αγώνα της 22ης Αγωνιστικής της Super League, μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ και κατόπιν νέου ορισμού από τη Super League, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 στο ΟΑΚΑ.

Η εισήγηση της Αστυνομίας προς τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού έχει ως εξής:

ΣΧΕΤ:  α) Υπ’ αριθμ. 27 από 17-02-2012 απόφασή σας.

  β) Υπ’αριθμ. 1003/1260-β από 17-02-2012 έγγραφό μας.

 Σε συνέχεια ανωτέρω σχετικών, όπως γνωρίζετε, η διοργανώτρια αρχή SUPER LEAGUE, προσδιόρισε την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων «Α.Ε.Κ. -Ο.Φ.Η», για αύριο Κυριακή 19-02-2012 και ώρα 17:15 στο Ο.Α.Κ.Α.

 Επειδή αφενός μεν οι λόγοι που σας γνωρίσαμε με το ανωτέρω έγγραφό μας, εξακολουθούν να υφίστανται  και αφετέρου δεν είναι δυνατή η διάθεση αστυνομικών δυνάμεων για την λήψη των αναγκαίων μέτρων κατά την τέλεση του εν λόγω αγώνα, καθόσον είναι ήδη δεσμευμένες και διατεθειμένες σε προγραμματισμένες σημαντικές εκδηλώσεις- υποχρεώσεις της ιδίας    

( συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης, λοιπές αθλητικές συναντήσεις κλπ), προτείνουμε για τους ίδιους λόγους, την εκ νέου αναβολή
 της εν λόγω αθλητικής συνάντησης.

Η Απόφαση του κ. Μπιτσαξή αναφέρει τα εξής:

Αναβάλλεται μετά από εισήγηση της Αστυνομίας, ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΦΗ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ, αναβλήθηκε με την υπ’ αριθμ. 27/17-2-2012 απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού και ορίστηκε εκ νέου από τη Super League, για τις 19 Φεβρουαρίου 2012, στο ΟΑΚΑ και ώρα 17:15. Οι λόγοι της νέας αυτής αναβολής, καταγράφονται στην εισήγηση της Αστυνομίας, την οποία κάνουμε αποδεκτή, διότι αφ’ ενός εξακολουθούν και υφίστανται τα δεδομένα που οδήγησαν στην χτεσινή απόφασή μας, αλλά και περαιτέρω την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012 η Αστυνομία δεν είναι σε θέση για λόγους επιχειρησιακού προγραμματισμού της, να διαθέσει τις απαραίτητες δυνάμεις για την τήρηση της δημόσιας τάξης στο ΟΑΚΑ.

Συντρέχουν επομένως άκρως σοβαροί λόγοι διαφύλαξης της δημόσιας τάξης, που επιβάλλουν την παραπάνω αναβολή. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα, θα καθορισθεί σύμφωνα με το νόμο από τη διοργανώτρια αρχή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.