Χάντι: «Σε εξαιρετική κατάσταση ο Λέοναρντ»

Ο Φιλ Χάντι αποκάλυψε πως ο Καουάι Λέοναρντ είναι ήδη σε εξαιρετική κατάσταση και πως δεν αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, λόγω του τραυματισμού του.
Θωμάς Ναλμπάντης
03/09/2018 • 18:09
O Καουάι Λέοναρντ
  • shares
Ο Φιλ Χάντι αποκάλυψε πως ο Καουάι Λέοναρντ είναι ήδη σε εξαιρετική κατάσταση και πως δεν αντιμετωπίζει ενοχλήσεις, λόγω του τραυματισμού του. Ο βοηθός προπονητή των Τορόντο Ράπτορς στάθηκε επίσης στη σκληρή δουλειά του Αμερικανού παίκτη, προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε πέρυσι. 

Αρχικά, ο Χάντι δήλωσε στον καναδικό Τύπο: «Τα πάει περίφημα. Είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τόσο το σώμα του, όσο και το γεγονός ότι νιώθει ο ίδιος καλά. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δουλεύει σκληρά. Είναι δουλευταράς».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Του αρέσει να ανταγωνίζεται και αυτό θα κάνει και φέτος. Μετά τα όσα έγιναν, θέλει να προχωρήσει μπροστά και να κάνει το καλύτερο δυνατόν για τους Ράπτορς».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.