Κερ: «Άγνωστο πότε θα επιστρέψει ο Κάζινς»

Ο Στιβ Κερ ξεκαθάρισε πως παραμένει άγνωστο το πότε θα τεθεί στη διάθεσή του ο Ντε Μάρκους Κάζινς, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο.
Θωμάς Ναλμπάντης
02/09/2018 • 15:11
Ο Στιβ Κερ
  • shares
Ο Στιβ Κερ ξεκαθάρισε πως παραμένει άγνωστο το πότε θα τεθεί στη διάθεσή του ο Ντε Μάρκους Κάζινς, καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αχίλλειο. Ο 28χρονος παίκτης είχε υποβληθεί σε επέμβαση τον περασμένο Ιανουάριο και από τότε ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. 

Ο Κερ τόνισε για την κατάσταση του Κάζινς: «Είναι σε καλό δρόμο, πάει σύμφωνα με το πρόγραμμα. Αλλά πέρα από αυτό, δεν υπάρχει τίποτα. Καμία πρόβλεψη. Ειδικά με τον αχίλλειο, πρέπει να περιμένεις και να δεις πως ανταποκρίνεται κι ο παίκτης, μόλις μπει στο παρκέ και κινείται σε φουλ ταχύτητα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/04/2019 • 06:48

Καμιά διάθεση για "δώρα" από Μπορντό και Ντάρμσταντ

Η Λίβερπουλ πλέον δεν κρατάει τη μοίρα στα χέρια της.κι απόψε θέλει νίκη όσο πιο γρήγορα γίνεται με μια πιο αδύναμη, θεωρητικά ομάδα. Πολυ πιο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια σε Άουγκσμπουργκ, Κολωνία και Μπορντό με τα αουτσάϊντερ έτοιμα και πρόθυμα να κάνουν ζημιές!,