Αζάρ: «Με ενδιαφέρει και η Άρσεναλ»

Δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν ενδιαφερόμενο ο Εντέν Αζάρ, σχετικά με μια πιθανή μετεγγραφή του στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Δεν κλείνει την πόρτα σε κανέναν ενδιαφερόμενο ο Εντέν Αζάρ, σχετικά με μια πιθανή μετεγγραφή του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ο διεθνής Βέλγος επιθετικός μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Άρσεναλ, δείχνοντας πως θα τον ενδιέφερε μια πιθανή μετακίνηση στους «κανονιέρηδες». Πριν λίγες ημέρες, ο επιθετικός της Λιλ είχε αναφερθεί και στην Τότεναμ, η οποία φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Αρχικά, ο Αζάρ τόνισε στο περιοδικό «Foot Sport»: «Υπάρχουν πολλές ομάδες που με ενδιαφέρουν στην Αγγλία και η Άρσεναλ είναι μία από αυτές. Φυσικά το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο διασκεδαστικό, όταν η ομάδα προσφέρει θέαμα. Επίσης, στην Άρσεναλ υπάρχει Γάλλος προπονητής, Γάλλοι παίκτες και ο συμπατριώτης μου, Τόμας Βερμιούλεν».

Και συμπλήρωσε: «Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα μου επιτρέπει να εκφραστώ περισσότερο. Επίσης, μπορώ να μάθω περισσότερα στην Αγγλία. Δεν είναι απλή η εξήγηση, αλλά νιώθω πως πρέπει να πάρω μεταγραφή σε ομάδα της συγκεκριμένης χώρας. Το επίπεδο των αγώνων, η ατμόσφαιρα των γηπέδων, όλα αυτά είναι ανώτερα από όλα όσα έχω ζήσει στην Γαλλία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.