Καλάιτζιτς: “Πρώτα η παραμονή”

Ο μέσος του ΟΦΗ, Ζέλικο Καλάιτζιτς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως πρώτος στόχος παραμένει η παραμονή.

Ο μέσος του ΟΦΗ, Ζέλικο Καλάιτζιτς, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως πρώτος στόχος παραμένει η παραμονή. Ο έμπειρος παίκτης, δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΚ, καθώς έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του.

Πάντως αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, ξεκινώντας από το τελευταίο παιχνίδι, αυτό με τον ΠΑΟΚ: “Στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε η ομάδα μας με αντίπαλο το ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι ο ΟΦΗ ήταν άτυχος. Σίγουρα στο Α μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος αξιοποίησε τις ευκαιρίες που είχε και πέτυχε τα γκολ που του έδωσαν τη νίκη. Όμως στο Β ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν η καλύτερη ομάδα. Πιέσαμε τον αντίπαλο μας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε το σκορ του Α μέρους. Η τύχη μας γύρισε τη πλάτη. Ετσι όμως είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να μην πήραμε τη νίκη που ήταν ο στόχος μας, όμως πιστεύω ότι όλοι αναγνώρισαν για μια ακόμη φορά τη δυναμική που έχει ο ΟΦΗ”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία του ΟΦΗ: “Δεν βλέπουμε μακριά. Σήμερα το πιο σπουδαίο για τον ΟΦΗ είναι το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Όλοι οι συμπαίκτες μου αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Η ΑΕΚ μετά την τελευταία ήττα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Από την άλλη μεριά και η δική μας ομάδα θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν υποτιμούμε τη δυναμική του αντιπάλου μας, αλλά πιστεύω ότι εφόσον έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό και αγωνισθούμε με πάθος και δύναμη μπορούμε να φθάσουμε στην υλοποίηση του στόχου που έχουμε θέσει. Όπως έχει αναφέρει σωστά κατά τη γνώμη μου και ο προπονητής μας, στόχος μας είναι να φέρουμε τον ΟΦΗ όσο πιο ψηλά γίνεται. Το πόσο ψηλά θα είναι θα το γνωρίζουμε στη λήξη της σεζόν. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι. Δεν βλέπουμε μακριά και φυσικά δεν κάνουμε υπολογισμούς. Τώρα ακολουθεί ο αγώνας με την ΑΕΚ. Στη συνέχεια είναι το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό και βλέπουμε μετά”.

Φυσικά εξήγησε και το τι εννοεί με την λέξη “διάκριση”: “Είναι  γνωστά τα γεγονότα που μεσολάβησαν για να φθάσει η ομάδα μας να αγωνίζεται στη super league. Πρώτος φυσικός στόχος είναι η παραμονή στη κατηγορία. Σήμερα είμαστε πολύ κοντά στην υλοποίηση του στόχου αυτού. Όμως σε μας δεν αρκεί μόνο αυτός ο στόχος. Όπως σας είπα και πιο πάνω εμείς θέλουμε να φέρουμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον ΟΦΗ. Σήμερα έχουμε μπροστά μας δύο θεσμούς. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλουμε να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά και στο θεσμό του κυπέλλου. Κάποιος ίσως χαρακτηρίσει επιτυχημένη τη έως τώρα πορεία του ΟΦΗ, όμως εμείς θέλουμε πολύ περισσότερα. Θα επαναλάβω ότι δεν πρέπει να βλέπουμε μακριά”.

Παράλληλα έστειλε μήνυμα και στον κόσμο της ομάδας: “Να είναι σίγουροι ότι ΟΛΟΙ οι παίκτες του ΟΦΗ θέλουμε όσο τίποτε άλλο να σημειώσει η ομάδα μας το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες, έως τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Ολοι μας ξέρουμε τη μεγάλη δύναμη που δίνουν στον ΟΦΗ οι φίλαθλοι. Είναι υπέροχος ο κόσμος της ομάδας μας. Συνεχώς οι φίλαθλοι είναι κοντά στον ΟΦΗ με σωστό τρόπο. Το παραπάνω επιβεβαιώθηκε και στο τελευταίο εντός παιχνίδι, όπου οι φίλοι του ΟΦΗ μαζί με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, παραδειγματική για τους αγώνες ποδοσφαίρου και όχι μόνο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.