Δυσκολεύει η παραμονή για Πανιώνιο

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο 81-67 στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό της Νέας Σμύρνης και η κατάσταση όσων αφορά την παραμονή των «κυανέρυθρων» στην μεγάλη κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" με τη νίκη του "καπάρωσε" την τέταρτη θέση.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανιώνιο 81-67 στο άδειο λόγω τιμωρίας κλειστό της Νέας Σμύρνης και η κατάσταση όσων αφορά την παραμονή των «κυανέρυθρων»  στην μεγάλη κατηγορία είναι πολύ δύσκολη. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” με τη νίκη του “καπάρωσε” την τέταρτη θέση. 

Ο Πανιώνιος αν και χωρίς τον κόσμο του στο πλευρό του, ξεκίνησε δυναμικά απέναντι στον ΠΑΟΚ. Με καλή άμυνα υποχρέωσε τους παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου σε αρκετά λάθη με τον Κάμινκγς να αναλαμβάνει το επιθετικό κομμάτι και με 10 πόντους να βοήθησε τους γηπεδούχους αν προηγηθούν με 18-10 στην λήξη της πρώτης περιόδου. Οι Ζάρας, Τσόχλας και Πέτεγουεϊ  ήρθαν από τον πάγκο στο δεύτερο δεκάλεπτο και έδωσαν ρυθμό στον ΠΑΟΚ που πέρασε μπροστά, αφού οι παίκτες του ΠΑΟΚ βελτίωσαν και την άμυνά τους ειδικά επάνω στον Κάμινγκς. Ο ΠΑΟΚ προσπέρασε με 25-24 στα μισά της περιόδου και πήγε στα αποδυτήρια για ημίχρονο με 39-34.

Το σκηνικό δεν άλλαξε στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει την σκληρή δουλειά στην άμυνα και παράλληλα να έχει επιθετική πολυφωνία. Αυτά ήταν τα στοιχεία που βοήθησαν τους Θεσσαλονικείς να διατηρήσουν το προβάδισμα και να κλείσουν την περίοδο με 58-43. Με τους Μαργαρίτη και Ζάρα να σκοράρουν ο ΠΑΟΚ διατήρησε την διψήφια διαφορά  και στο τελευταίο δεκάλεπτο, 70-58 στο 35ο λεπτό και τον Πανιώνιο σε εκείνο στο σημείο να παίζει το τελευταίο του χαρτί, πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Η διαφορά έπεσε λίγο, όχι όμως σε σημείο που οι «κυανέρυθροι» να μπορέσουν να απειλήσουν τον ΠΑΟΚ που πήρε την νίκη με 81-67.

Ζάρας και Μαργαρίτης ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους νικητές, με τον πρώτο να έχει 16 πόντους και τον αρχηγό του ΠΑΟΚ να προσθέτει 13 μαζί με 5 ασίστ. Για τον Πανιώνιο, ο Κάμινγκς είχε 25 πόντους και ο Μπρέιζελτον 13.

 Τα δεκάλεπτα:  18-10, 39-34, 45-58, 67-81


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.