Kλοπ: «Βγάλτε τον αριθμό 1966 από τα πληκτρολόγια»

Ο Γιούργκεν Κλοπ συνέστησε στα αγγλικά ΜΜΕ να ξεχάσουν την κατάκτηση του Μουντιάλ το 1966 και να μην ασκούν περιττή πίεση στην Εθνική ομάδα.

Ο Γιούργκεν Κλοπ συνέστησε στα αγγλικά ΜΜΕ να ξεχάσουν την κατάκτηση του Μουντιάλ το 1966 και να μην ασκούν περιττή πίεση στην Εθνική ομάδα.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, σε μήνυμά του κατά την χθεσινή απονομή των ετήσιων βραβείων της ένωσης ποδοσφαιρικών δημοσιογράφων της Αγγλίας, τόνισε ότι τα «λιοντάρια» έχουν τα φόντα για μία καλή πορεία στα γήπεδα της Ρωσίας, αλλά δεν πρέπει να νιώθουν την πίεση από τις αποτυχίες ή και την μοναδική επιτυχία του παρελθόντος στον θεσμό.

«Η Αγγλία είναι μία ομάδα που με ενδιαφέρει πολύ πλέον και εύχομαι πραγματικά στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τους συνεργάτες του και την ομάδα καλή τύχη. Ο Γκάρεθ είναι ένας σχετικά νέος προπονητής και τόσο γι’ αυτόν όσο και για πολλούς από τους παίκτες του θα είναι το πρώτο Μουντιάλ σε αυτό το επιπεδο. Πιστεύω ότι ως αγγλικά ΜΜΕ μπορείτε να τους βοηθήσετε αν το θελετε. Και αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε ”τσιρλίντερς” η να αγνοείτε αποτυχίες και λάθη.

Σημαίνει ότι πρέπει να θυμάστε ότι πρόκειται για μία ομάδα σχετικά νέων ανθρώπων που θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και θα προσπαθήσουν σκληρά για να κάνουν ένα έθνος ευτυχισμένο και υπερήφανο. Είστε ευλογημένοι σε αυτή τη χώρα με απίστευτα ταλαντούχους, ικανούς, έντιμους, αφοσιωμένους και τακτικά οξυδερκείς παίκτες. Είστε ευλογημένοι με έναν προπονητή γενναίο και καινοτόμο. Η Αγγλία έχει τα εργαλεία, γιατί ο προπονητής και οι παίκτες έχουν την νοοτροπία και τον χαρακτήρα. Έχετε όλα όσα χρειάζεται.

Ίσως πρέπει να μειώσετε λίγο την πίεση και νομίζω ότι εκεί μπορείτε να βοηθήσετε. Ίσως πρέπει να βγάλετε από τα πληκτρολόγιά σας τον αριθμό 1966 για το καλοκαίρι και να αφήσετε την ομάδα να γράψει την δική της ιστορία και τις δικές της αναμνήσεις», ήταν το «μάθημα» του Κλοπ προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.