Πόποβιτς: «Όταν δεν μπορώ θα φύγω»

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς τόνισε πως θα αποχωρήσει από τους πάγκους του ΝΒΑ, μόνο όταν δεν μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του.
Θωμάς Ναλμπάντης
23/07/2018 • 13:11
O Γκρεγκ Πόποβιτς
  • shares
Ο Γκρεγκ Πόποβιτς τόνισε πως θα αποχωρήσει από τους πάγκους του ΝΒΑ, μόνο όταν δεν μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του. Ο 69χρονος τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς αναφέρθηκε και στην απόφασή του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής των ΗΠΑ, υπογραμμίζοντας πως θέλει να συνεχίσει τη δουλειά του Μάικ Σιζέφσκι.

Αρχικά, ο Πόποβιτς δήλωσε: «Όταν φτάνεις σε μια ηλικία, όλοι σε ρωτάνε "πόσο ακόμη θα δουλεύεις;". Εσείς πόσο θα συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε; Όταν απλέον δεν θα μπορώ να το κάνω ή δεν θα θέλω να το κάνω ή κάποιοι δεν θα θέλουν να το κάνω, τότε θα σταματήσω».

Στη συνέχεια, δήλωσε για την θητεία του στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ: «Η δουλειά μου στους Σπερς δεν αποτελεί εμπόδιο για την εθνική ομάδα. Ο Μάικ Σιζέφσκι έκανε εξαιρετική δουλειά στο Duke και ταυτόχρονα κέρδιζε συνεχώς με την Team USA. Εκείνος βρήκε τον τρόπο να τα συνδυάσει, άρα ελπίζω να το κάνω κι εγώ και να βαδίσω στα χνάρια του».

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51