Βάνδαλοι εναντίον Λεμπρόν (Video)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι κάτοικος Καλιφόρνια και παίκτης των Λέικερς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τυγχάνει καθολικής αποδοχής.
Χρήστος Καούρης
12/07/2018 • 11:45
ΛεΜπρόν βανδαλισμός γκράφιτι
  • shares
Ο Λεμπρόν Τζέιμς είναι κάτοικος Καλιφόρνια και παίκτης των Λέικερς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τυγχάνει καθολικής αποδοχής. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το πανέμορφο graffiti που έφτιαξε ο καλλιτέχνης Jonas Never για χάρη του «βασιλιά» υπέστη σειρά βανδαλισμών, μία εκ των οποίων καταγράφηκε στο παρακάτω βίντεο: Όπως έγινε γνωστό, ένας φαν των Λέικερς πρόσφερε χρήματα μέσω instagram σε όποιον βανδάλιζε το έργο, προσφορά που από ότι φαίνεται δελέασε αρκετούς. 

Το αποτέλεσμα ήταν να σβηστεί το έργο από τον ίδιο τον Jonas Never, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω tweet: Αποδεικνύεται λοιπόν πως η βλακεία είναι σταθερά ανίκητη, αφού η επίσημη «δικαιολογία» που προβάλλεται είναι πως το graffiti προσβάλλει την προσφορά του Κόμπι Μπράιαντ στους Λέικερς. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
15/11/2018 • 06:50

Ο Μήτρογλου το πρώτο βήμα

Δύσκολο θα είναι το έργο της εθνικής μας ομάδας απόψε στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την Φινλανδία. Θέλει νίκη και είναι λογικό να βασιστεί σην ποιότητα του Κώστα Μήτρογλου...

14/11/2018 • 10:51