«Ακόμα φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο Θανάσης Παπάζογλου θεωρεί ότι ακόμα και μετά την ήττα στο Βέλγιο με 1-0, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Άντερλεχτ.

Ο Θανάσης Παπάζογλου θεωρεί ότι ακόμα και μετά την ήττα στο Βέλγιο με 1-0, ο Ολυμπιακός έχει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Άντερλεχτ.

Ο Έλληνας στράικερ, που αγωνίζεται στο Βέλγιο με την Κορτράικ, τόνισε πάντως στον ΣΠΟΡ FM ότι η ομάδα των Βρυξελλών θα είναι πολύ επικίνδυνη στον επαναληπτικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν το αποτέλεσμα είναι δίκαιο:
«Στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, στο δεύτερο κάτι παρόμοιο. Αν έπρεπε να υπήρχε ένα αποτέλεσμα, θα ήταν η ισοπαλία με περισσότερες πιθανότητες για νίκη από τον Ολυμπιακό». 

Για την εικόνα του Ολυμπιακού:
«Μπορεί να μην τράβηξαν κάποιοι ποδοσφαιριστές, αλλά όταν παίζεις εκτός έδρας με μια καλή ομάδα κάποιος μπορεί να μην παίξει όσο καλά μπορεί. Έλειψαν και παίκτες όπως ο Πάρντο. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσίασε κακό πρόσωπο, αλλά δεν ήταν το ίδιο καλός όπως στα παιχνίδια του Champions League. Δεν αντέδρασε όπως περιμέναμε μετά το γκολ». 

Για την εικόνα της Άντερλεχτ:
«Η Άντερλεχτ ήταν όπως ακριβώς την περίμενα. Όχι τόσο καλή αμυντικά, αλλά πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Πήγε το παιχνίδι στις μονομαχίες και μετά το γκολ κλείστηκε». 

Για το αν χωρούσαν στην ίδια ενδεκάδα Τσόρι και Φορτούνης:
«Όλοι ξέρουμε την κλάση του Τσόρι, ενώ ο Φορτούνης φέτος έχει δείξει πόσο καλός παίκτης είναι. Όταν έχεις δύο ποδοσφαιριστές τέτοιας ποιότητας, μπορείς να τους χωρέσεις μέσα στην ομάδα. Ίσως είναι λίγο ανορθόδοξο, αλλά μπορεί να πάρει πράγματα από αυτά ο προπονητής, ακόμη κι αν τους χρησιμοποιήσει σε διαφορετική θέση από τη φυσική τους». 

Για την εμφάνιση του Ιντέγε:
«Ο Ιντέγε είχε πολύ καλή απόδοση στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν. Σίγουρα υπάρχουν σε όλους περίοδοι που δεν είναι το ίδιο καλοί. Πάντως ακόμη κι όταν δεν είναι σε καλή μέρα, είναι ένας παίκτης-εργαλείο, που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και χθες έτρεξε πάρα πολύ. Σίγουρα το γκολ είναι το πιο σημαντικό, αλλά γενικά βοηθά πολύ με την παρουσία του στη συνολική λειτουργία της ομάδας». 

Για τη ρεβάνς του Φαλήρου:
«Ακόμη πιστεύω πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την πρόκριση. Πρέπει να επιβάλει το δικό του ρυθμό στο γήπεδο. Στο Καραϊσκάκη είναι διαφορετική ομάδα, ο κόσμος βοηθά πολύ κι αν πετύχει ένα γρήγορο γκολ θα είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα. Πάντως δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο το έργο του. Η Άντερλεχτ είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις». 

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει επηρεαστεί από την ευκολία με την οποία κατακτά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα:
«Ίσως όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός για την πρώτη θέση στην Ελλάδα, να προκύπτει πρόβλημα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια». 

Για την παρουσία του στην Κόρτραϊκ:
«Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Τόσο από την παρουσία μου εδώ, όσο και από το πρωτάθλημα. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και Βέλγιο, αλλά προσπαθώ να προσαρμοστώ. Το καλό είναι πως είμαστε πολλοί Έλληνες εδώ κι αυτό μας βοηθά όλους. Για την ώρα δεν σκέφτομαι επιστροφή στο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.