Δέλλας: “Θα κάνουμε το παιχνίδι μας” (video)

Ο Δέλλας επιστρέφει στο Καραϊσκάκη μετά την ήττα ως προπονητής της ΑΕΚ (4-0) και στην ερώτηση του Απ. Λάμπου για το πως θα προσεγγίσει το ματς είπε: "Δε θα κάνουμε παιχνίδι προσαρμογής."

Ο Δέλλας επιστρέφει στο Καραϊσκάκη μετά την ήττα ως προπονητής της ΑΕΚ (4-0) και στην ερώτηση του Απ. Λάμπου για το πως θα προσεγγίσει το ματς είπε: “Δε θα κάνουμε παιχνίδι προσαρμογής.”

Ο Τραϊανός Δέλλας επισκέφτηκε το Καραϊσκάκη ως προπονητής της ΑΕΚ, εκεί όπου η τότε ομάδα του γνώρισε την ήττα με σκορ 4-0 και πολλοί χρέωσαν το βαρύ σκορ στον “Κολοσσό”. Η αλλαγή του Μπουονανότε αντί του Σιμόες σχετικά νωρίς, αντί να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στην ισοφάριση εν πολλοίς στοίχισε με βαριά ήττα στην Ένωση.

Η μοίρα τα φέρνει έτσι και ο Δέλλας επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος” αυτή τη φορά με τον Ατρόμητο που κόντρα στους θεωρητικά μεγάλους τον τελευταίο καιρό τα πηγαίνει περίφημα. Στην ερώτηση του Αποστόλη Λάμπου για το πως σκέφτεται να προσεγγίσει το ματς έχοντας την πρότερη εμπειρία με την ΑΕΚ, τόνισε πως δεν πρόκειται να πάει η ομάδα του σε παιχνίδι προσαρμογής, αλλά θα κάνει το παιχνίδι της. 

Δείτε όσα είπε ακόμα ο Τραϊανός Δέλλας για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.