«Φλερτ» Γιουνάιτεντ με Μπονούτσι

Πέρυσι το καλοκαίρι η Μίλαν ξόδεψε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά παικτών, αλλά το πρότζεκτ απέτυχε παταγωδώς.

Πέρυσι το καλοκαίρι η Μίλαν ξόδεψε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά παικτών, αλλά το πρότζεκτ απέτυχε παταγωδώς. Οι «ροσονέρι» δεν κατάφεραν να κερδίσουν ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ και να βελτιώσουν τα οικονομικά τους. Έτσι λοιπόν ο ιταλικός σύλλογος βρίσκεται στο μικροσκόπιο της UEFA, καθώς φαίνεται πως έχει παραβιάσει τους κανόνες του Financial Fair Play, οπότε η πώληση παικτών μοιάζει μονόδρομος για την Μίλαν.

Ο Μπονούτσι πέρυσι βρέθηκε στο στόχαστρο της Ρεάλ, αλλά και της Τσέλσι, αλλά λόγω της κακής υγείας του γιου του, παρέμεινε στην Ιταλία και μεταπήδησε από την Γιουβέντους στη Μίλαν.

Έγινε αρχηγός με το «καλημέρα», αλλά ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός αισθάνθηκε την πίεση των μεγάλων προσδοκιών και απέτυχε να αναδειχτεί σε ηγετική μορφή των «ροσονέρι».
Τελευταία δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο Μπονούτσι βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Μουρίνιο εκτιμάει πολύ τον διεθνή Ιταλό ποδοσφαιριστή. Μάλιστα έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο συλλόγων και όλα δείχνουν ότι στα 31 του χρόνια θα βρεθεί για πρώτη φορά εκτός Ιταλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.