Ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί το «στραβοπάτημα» της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη και να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1).

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί το «στραβοπάτημα» της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη και να μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1). Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες στο «Απόστολος Νικολαΐδης», καθώς έχουν να πανηγυρίσουν τρίποντο στην έδρα τους, περίπου 1,5 μήνα. Ο Αντρέα Στραματσιόνι θέλει από τους παίκτες του να έχουν ανάλογη απόδοση με τα εκτός έδρας ματς, στα οποία μετρούν πέντε σερί νίκες. 

Ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Στιλ να κάθεται στην εστία των «πράσινων». Οι Τελάντερ και Κουτρουμπής θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Πράνιτς και Μέστο στα άκρα της άμυνας. Οι Λαγός, Αμπέντ και Λουντ θα είναι οι τρεις κεντρικοί μέσοι, με τους Βιγιαφάνες, Βλαχοδήμο και Μπεργκ να αγωνίζονται στην τριάδα της επίθεσης. 

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Εβαντζελίστα, αντί του Αμπέντ. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στον τιμωρημένο Ζέκα, καθώς και στους τραυματίες παίκτες της ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.