Λάσο: «Έμαθα πολλά από τον Ομπράντοβιτς»

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε ότι έμαθε πολλά από την θητεία του ως παίκτης υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά τώρα θα προσπαθήσει να τον κερδίσει.

Ο Πάμπλο Λάσο τόνισε ότι έμαθε πολλά από την θητεία του ως παίκτης υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά τώρα θα προσπαθήσει να τον κερδίσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ρεάλ στην συνέντευξη Τύπου εν’ όψει του τελικού της Euroleague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε:

«Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και τώρα αντιμετωπίσουμε μια πολύ σπουδαία ομάδα. Παίξαμε και οι 16 ομάδες η μία κόντρα στην άλλη και τώρα είμαστε Φενέρμπαχτσε εναντίον Ρεάλ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου».

Για το ότι η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να κερδίσει την μάχη της εξέδρας:
«Πόσα χιλιόμετρα είναι η Πόλη από εδώ και πόσα η Μαδρίτη; Είναι δύσκολο ταξίδι και η Φενέρ έχει τον κόσμο της πιο κοντά. Στο τέλος θα είμαστε πέντε εναντίον πέντε στο παρκέ. Είμαστε υπερήφανοι για τον κόσμο μας. Ξέρουμε ότι θα παίξουμε σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε συνηθίσει». 

Για όσα έμαθε από τον Ομπράντοβιτς όταν τον είχε προπονητή:
«Είναι δύσκολο να πω ένα πράγμα. Καθημερινά μαθαίνω πράγματα που έμοιαζαν… ηλίθια, αλλά κέρδισα. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στην Ρεάλ, μάθαινα καθημερινά. Είχαμε σπουδαία ομάδα. Θα μπορούσαμε να χτίσουμε μια ομάδα για πολλά χρόνια αλλά αυτό δεν δούλεψε. Για μένα, ως παίκτη, ήταν κάτι σπουδαίο να τον έχω προπονητή. Κοιτάζοντας τον χρόνο, μετά από πολλά χρόνια, πολλά πράγματα έμαθα από τον Ζέλικο ως προπονητή. Θυμάμαι ένα περιστατικό όπου ήμασταν μπροστά με 11 πόντους δυο λεπτά πριν το τέλος μου είπε “έκανες τη δουλειά, φύγε”. Ήθελα να τον σκοτώσω! Έχω πολλές ιστορίες να διηγηθώ και νιώθω τυχερός που είχα τον Ζέλικο προπονητή». 

Για τον Ντόντσιτς:
«Αυτό που συνέβη με τον Λούκα ήταν πολύ φυσιολογικό. Πέρυσι ήταν το πρώτο Final-4 της καριέρας του και έκανε εκπληκτική σεζόν. Συνεχίζει να ωριμάζει ως παίκτης σε όλους τους τομείς. Πέρυσι κοιτούσε σαν… χαμένος όλα όσα συνέβαιναν. Φέτος καταλαβαίνει και ξέρει τι γίνεται. Είναι πιο γρήγορος, πασάρει καλύτερα, είναι καλύτερος. Ο χρόνος φέρνει εμπειρία σε ένα 19χρονο παιδί κι αυτό είναι καλό». 

Για το αν προτιμά σύστημα με Final-4 ή πλέι οφ:
«Στο μπάσκετ παλεύεις για το καλύτερο. Όταν παίζεις πλέι οφ λες ότι είναι καλύτερο, ενώ όταν παίζεις Final-4 λες το ίδιο. Το Βελιγράδι είναι πολύ ωραία πόλη και όλο αυτό είναι κάτι σπουδαίο». 

Για την ατάκα περί… κοτόπουλων που του είπε κάποιος στην Αθήνα μετά το πρώτο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Είμαι χαρούμενος που έκανα διάσημο σε όλη την Ευρώπη αυτό τον τύπο. Δεν προσπάθησα να μεταλλάξω τους παίκτες μου. Μοιάζαμε με… κότες. Αυτό το είπε από τα βάθη της καρδιάς του. Το ήξεραν και οι παίκτες μου και ήθελαν να αντιδράσουν και το έκαναν. Και είμαι χαρούμενος που έκανα αυτόν τον τύπο διάσημο στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.