Φερνάντεθ: «Όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά»

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δήλωσε υπερήφανος για την παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague, μετά από μία σεζόν με πολλές ατυχίες.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δήλωσε υπερήφανος για την παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της Euroleague, μετά από μία σεζόν με πολλές ατυχίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο παίκτης της Ρεάλ στην συνέντευξη Τύπου:

«Είναι σπουδαία ευκαιρία για εμάς το ότι είμαστε σε έναν τελικό. Είχαμε δύσκολη κανονική περίοδο με τραυματισμού. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Οι συμπαίκτες μου έπαιξαν εξαιρετικά και θέλουμε να παίξουμε έτσι και στον τελικό» 

Για τις ατυχίες που πέρασε η Ρεάλ:
«Όταν παίζεις στην Ρεάλ έχεις μεγάλη πίεση και τον κόσμο πίσω σου. Φέτος είχαμε πολλούς τραυματισμούς, με τον Αγιόν, τον Κούσμιτς, τον Ράντολφ. Αυτά πέρασαν. Μάθαμε από τις δυσκολίες σε όλη την κανονική διάρκεια. Οι γιατροί, οι φυσιοθεραπευτές δούλεψαν πολύ και μάθαμε από τις δυσκολίες όλης της σεζόν. 

Όλοι έκαναν ένα βήμα μπροστά, παίξαμε σαν ομάδα, πιο ενωμένοι και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Τώρα είμαστε στο Final Four με όλους τους παίκτες υγιείς. Είναι σπουδαία ευκαιρία να παίξεις κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Φενέρμπαχτσε, η οποία έχει τεράστια εμπειρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.