Προπονητής ο Παλέρμο!

Aπό τις «σημαίες» της Μπόκα Τζούνιορ και συγκεκριμένα ο πρώην της επιθετικός, Μάρτιν Παλέρμο, αποκάλυψε πως θα... υπηρετήσει το ποδόσφαιρο στο μέλλον από το πόστο του προπονητή.

Aπό τις «σημαίες» της Μπόκα Τζούνιορ και συγκεκριμένα ο πρώην της επιθετικός, Μάρτιν Παλέρμο, αποκάλυψε πως θα… υπηρετήσει το ποδόσφαιρο στο μέλλον από το πόστο του προπονητή. Συγκεκριμένα, ο 38χρονος παλαίμαχος άσος τόνισε πως για την ώρα προτίθεται να ξεκουραστεί, ενώ μετέπειτα θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με την αρμοδιότητα του τεχνικού.

«Θέλω να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω για τελευταία φορά και να είμαι με την οικογένειά μου. Όταν επιστρέψω θέλω να το κάνω ως προπονητής. Το προπονητικό μου κοστούμι είναι πλέον έτοιμο. Ο βοηθός μου θα είναι ο Γκιγιέρμο Μπάρος Σελτότο, αλλά πρέπει να περιμένω ακόμη έξι μήνες όταν ο Φαλκάο  (Ρολάντο Σιάβι) θα τελειώσει την καριέρα του και θα μπορώ να τον βάλω στο γκρουπ μου. Τότε θα ξεκινήσω την προπονητική», τόνισε ο Παλέρμο.

Ο γνωστός ως «Loco», σταμάτησε την καριέρα του το 2011. Στην Μπόκα Τζούνιορς αγωνίστηκε από το 1997 μέχρι και το 2000 έχοντας πετύχει 81 γκολ σε 102 ματς αλλά και από το 2004 μέχρι το 2011 όπου σε 216 αγώνες σκόραρε και 113 φορές. Στην πλούσια καριέρα του, ο Παλέρμο αγωνίστηκε επίσης και στις  Εστουδιάντες, Βιγιαρεάλ, Μπέτις και Αλαβές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.