Ρόσι: «Να πείσω τον Πραντέλι»

Ετοιμος να διεκδικήσει μία θέση στην εθνική Ιταλίας που θα δώσει το παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού δήλωσε ο Τζουζέπε Ρόσι.

Ετοιμος να διεκδικήσει μία θέση στην εθνική Ιταλίας που θα δώσει το παρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού δήλωσε ο Τζουζέπε Ρόσι. «Πρέπει να πείσω τον Τσέζαρε Πραντέλι ότι μπορώ να βοηθήσω», σχολίασε ο 25χρονος επιθετικός της Βιγιαρεάλ, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη.

«Εχουν περάσει τρεις μήνες και μία εβδομάδα από τη χειρουργική επέμβαση και τα πράγματα εξελίσσονται σύμφωνα με το πρόγραμμα», συμπλήρωσε, σε δηλώσεις του στην «Gazzetta dello Sport».

«Οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι, το γόνατο δυναμώνει και μπορώ πλέον να κινηθώ σχεδόν κανονικά. Τις προηγούμενες 10 ημέρες έτρεχα και έκανα προπόνηση και με μπάλα. Προσπαθώ να μην κοιτάζω πολύ μπροστά στο μέλλον και να εστιάζω την προσοχή μου στην κάθε μέρα ξεχωριστά. Ελπίζω να παίξω στα πέντε ή έξι τελευταία παιχνίδια της σεζόν με τη Βιγιαρεάλ και στη συνέχεια να πείσω τον Πραντέλι να με πάρει στην ομάδα για το Euro2012», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.