Μάιερς: «Θα κρατήσουμε τον Ντουράντ»

Σίγουρος πως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τον Κέβιν Ντουράντ στο έμψυχο δυναμικό τους, εμφανίστηκε ο Μπομπ Μάιερς.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/06/2018 • 12:32
O Μπομπ Μάιερς
  • shares
Σίγουρος πως οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν τον Κέβιν Ντουράντ στο έμψυχο δυναμικό τους, εμφανίστηκε ο Μπομπ Μάιερς. Ο γενικός διευθυντής των πρωταθλητών του ΝΒΑ αποκάλυψε πως θέλουν οι ιθύνοντες της ομάδας να τον κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους, έως το τέλος της καριέρας του. 

Χαρακτηριστικά, ο Μάιερς δήλωσε: «Κάποιες φορές δεν διαπραγματεύεσαι καν. Θα θέλαμε να τον έχουμε για άλλα 10 χρόνια. Έκανε σπουδαία πράγματα για μας και κέρδισε το δικαίωμα να υπογράψει ό,τι συμβόλαιο θέλει, με τους δικούς του όρους. Πιστεύω πως δεν θα είναι μακρά η διαπραγμάτευση και πως θα υπογράψει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/06/2018 • 08:27

Γαλλία κι Αργεντινή ξανά σε δρόμους με "παγίδες"

Η Αργεντινή παίζει για την αξιοπρέπειά της κόντρα σε μια ομάδα με ομοιογένεια, σοβαρότητα. Λιγότερο δύσκολο, όχι όμως τόσο απλό, το έργο της Γαλλίας με αντίπαλο το αξιόμαχο Περού. Ακόμα πιο ανταγωνιστικό αναμένεται το ματς της Δανίας με την Αυστραλία

09/05/2018 • 16:07