Ακύρωσε τις προπονήσεις ο Κώστας

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή του στις ομάδες του ΝΒΑ, στις οποίες έπαιρνε μέρος, εν όψει των εφετινών ντραφτ.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/06/2018 • 12:55
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο
  • shares
Ο Κώστας Αντετοκούνμπο αποφάσισε να ακυρώσει τη συμμετοχή του στις ομάδες του ΝΒΑ, στις οποίες έπαιρνε μέρος, εν όψει των εφετινών ντραφτ. Ο Έλληνας παίκτης δεν έκανε γνωστούς τους λόγους, για τους οποίους προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση.

Ο μικρότερος αδερφός των Θανάση και Γιάννη Αντετοκούνμπο αποφάσισε στο τέλος της περσινής σεζόν να εγκαταλείψει το κολέγιο του Ντέιτον, προκειμένου να πάρει μέρος στα ντραφτ. Παράλληλα, φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα, αν τελικά δεν καταφέρει να μπει στα εφετινά ντραφτ, τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 21 Ιουνίου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/06/2018 • 08:27

Γαλλία κι Αργεντινή ξανά σε δρόμους με "παγίδες"

Η Αργεντινή παίζει για την αξιοπρέπειά της κόντρα σε μια ομάδα με ομοιογένεια, σοβαρότητα. Λιγότερο δύσκολο, όχι όμως τόσο απλό, το έργο της Γαλλίας με αντίπαλο το αξιόμαχο Περού. Ακόμα πιο ανταγωνιστικό αναμένεται το ματς της Δανίας με την Αυστραλία

09/05/2018 • 16:07