Ρόντμαν: «Δεχόμουν επίθεση» (video)

Ο Ντένις Ρόντμαν αποκάλυψε πως είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του, μετά την επίσκεψή του στη Βόρεια Κορέα.
Θωμάς Ναλμπάντης
12/06/2018 • 12:47
Ο Ντένις Ρόντμαν
  • shares
Ο Ντένις Ρόντμαν αποκάλυψε πως είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του, μετά την επίσκεψή του στη Βόρεια Κορέα. Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ προχώρησε στις συγκεκριμένες αποκαλύψεις, με αφορμή τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιόνκ Ουν. Ο Ρόντμαν τόνισε στο CNN, πως ήταν τιμή για τον ίδιο που πήγε στη Βόρεια Κορέα, σε μια περίοδο, όπου οι σχέσεις των δυο χωρών δεν ήταν στα καλύτερά τους. Μάλιστα, ο Ρόντμαν ξέσπασε σε λυγμούς, όταν αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε. 

Χαρακτηριστικά, ο Ρόντμαν δήλωσε: «Μέσα από την καρδιά μου, ήταν μεγάλη τιμή για μένα που με επέλεξαν να πάω στην Βόρεια Κορέα».

Σχετικά με τις απειλές που δέχονταν τόνισε: «Κρυβόμουν, δεν μπορούσα να πάω σπίτι μου. Δεχόμουν επίθεση, όλοι ήταν εναντίον μου, αλλά είμαι ακόμα όρθιος».

Το σχετικό βίντεο:
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/06/2018 • 08:27

Γαλλία κι Αργεντινή ξανά σε δρόμους με "παγίδες"

Η Αργεντινή παίζει για την αξιοπρέπειά της κόντρα σε μια ομάδα με ομοιογένεια, σοβαρότητα. Λιγότερο δύσκολο, όχι όμως τόσο απλό, το έργο της Γαλλίας με αντίπαλο το αξιόμαχο Περού. Ακόμα πιο ανταγωνιστικό αναμένεται το ματς της Δανίας με την Αυστραλία

09/05/2018 • 16:07